Şimdi Ara

Ekran kartı seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper marka eski bir bilgisayarım var 2010'dan kalma sanırım ki hala güncel olarak kullanıyorum ve oyunları da oynatıyor sağ olsun. Ancak tabi ki bir yere kadar dedirtti artık bilgisayar da yavaş yavaş hiçbir şey yapamaz hale geldim oynayabildiğim sadece belirli oyunlar var ki onları da 30 FPS'de zor çalıştırıyorum diyebilirim.

Ana kartım Micro-star international co.ltd G31M3(CN-7529)

Soruma gelirsek ben bu bilgisayara yeni olmasa bile ortalama bir ekran kartı takmak istiyorum. 2 GB bir ekran kartı bulabilirsem 2 GB'lik bir şey düşündüm.

Şunu da ekleyeyim maalesef ki yeni bir sistem toplama şansım ya da ekran kartı ile başka bileşenleri de değişme şansım yok ki bulabilirsem ekran kartını da ücretsize getirmeye çalışıyorum. Yine de gerek olursa diye düşünürsek 300 lira para da vermeye razıyım (sıfır olması gerekmiyor diye düşündüm.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestof -- 26 Aralık 2018; 18:4:51 >

• işlemciniz nedir ?
    powerınız casper marka kasanın powerı 300 wat bıle degıldır sanırım o psu.
    psu değişmeden.
    ek güç girişi olmayan 2 gb gtx 750 ti 2ci elden 350 tl ye kadar bulup satın alıp takabılırsınız dıye düşünüyorum ama.
    işlemci faktorude onemlı.
  • İşlemci İntel Core 2 Duo E7500 2.93GHz
    Bellek DDR2 4 GBytes
    Ekran kartı AMD Radeon HD5500 Series

Anakart Micro-star international co.ltd
    Modeli G31M3(CN-7529) İntel Tabanlı

PSU kaç watt bilmiyorum şu an ama sanki 270 gibi bir şey gördüm diye hatırlıyorum kasa içini açtığımda
  • yukarda yazdığım ekran kartını 2 cı el forumdan yada başka yerden arayınız. ama hala tam emın degılım psu nuze ve ıslemcınıze tam uyumlu olucagından. kolay gelsın başka forumdan arkadaşlara danışınız. kolay gelsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.