Bildirim
Ekran kartı seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anakart : M5A78L-M LX
PSU : XileNCE 500W
CPU : AMD ATHLON X2 2.8 ( bunu x3 3.4 ile değiştirebilirim )
bütce 350 TL
HD 6850 ile sistemime verim alamayacağımı söyleyenler oldu tereddütte kaldım , sizin önerileriniz nedir ? -
6850 sistemine uymaz diyenler dogru soylemis.islemciyi x3 3.4 ghz ile degistirirsen bence sorun yasamazsin.psuda da sorun yok. -
işlemciyi değiştirirsen daha fazla verim alacağın kesin almak istediğin kart çok güzel al derim -
Aslında fx 4100 düşünüyorum ama onun için BIOS update yapmam gerekiyo. Bi arkadaşım aynı karta BIOS update yapıp fx 4100 koydu pc garip garip hareketlere girdi :) kendini kapatmalar falan (PSU'muz aynı) bu olayı yaşıyınca athlon x3 3.4 almayı düşündüm bende -
anakartin 125w islemci desteklemiyor sanirim biliyorsun.phenom 965 256 liraya cok uygun ama 125w.athlon x3 yerine athlon x4 640 da dusunebilirsin anakartin destekliyor.
http://www.gold.com.tr/U104435/Amd-Athlon-Ii-X4-640-Am3-3-0ghz-2mb-Cache -
Evet biliyorum ama BIOS güncelleyerek çalıştırabileceğimi duymuştum ama tam bilgim yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X