Şimdi Ara

Ekran Kartı seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart tı 990xa gıgabyte alıp ileride Crossfire mi yapayım r9 270x 2 gb lık kararla yoksa 4 gb r9 270x bir modeli alıp gıgabyte 970ud3p mi alayım hangisi daha mantıklı lı yada asus m5a97r2.0 de olabilir anakart birde işlemci fx 8320 mi olsun fx 6300 alıp farkı başka parçalara mı yatırayım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eneschad E kullanıcısına yanıt
    AMD işlemcilerin en hızlısı bile CF ve SLI'da yetersiz kaldığı (darboğaz yaptığı) için, iki karta göre anakart alarak fazla masraf etmek yerine tek bi tane 280X almanı tavsiye ederim. 270X alacaksan da 4 GB'lik modelini alma. İlla CF yapacağım dersen, kartları Intel 4770K gibi bir işlemciyle birlikte kullanmak gerekir ve 4 GB'lik 270X ancak o zaman mantıklı olur. Şahsi tavsiyem, CF yerine güçlü tek kart kullanman yönündedir.
  • Vazgçmediniz AMD sevdasından :) Herneyse bocekgrafiğin dediği gibi CF yapıcaksın AMD tavsiye etmiyorum.Intel 4770k ideal olucaktır senin için, chipset olarakda MSI Z87 G45 önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorisNiqRa

Vazgçmediniz AMD sevdasından :) Herneyse bocekgrafiğin dediği gibi CF yapıcaksın AMD tavsiye etmiyorum.Intel 4770k ideal olucaktır senin için, chipset olarakda MSI Z87 G45 önerebilirim.

Neden vazgeçelim illa bir işlemciye 800-900 tl verip ekran kartından mı kısalım

Soruya gelirsek dostum 8320 alıp oc yaparsan darboğaz yaşamazsın ama cfler ve slilar biraz sorunlu oluyor

• Bir yerde okumuştum fx 6350 fx 8320 yerine alınabilir demişler ben oyun bilgisayarı topluyorum fiyatı 8320 den uygun Ghz hızında iyi oyunda farkeder mi Crossfire sli yapmayacağım karar verdim anakart gıgabyte 970ud3p de karar kıldım şuan 8+2 faz dan dolayı işlemcide sizden yardım fx 6350 alırsam ekran kartını r9 270x 280 e çıkartabilirim bu hafta sonu toplıycam vatan dan

• bence işlemci 8350 al. karta gelince tek kart kullanmanı tavsiye ederim. 280X alabilirsin
    Gıgı alacagina asus al daha iyi cok saglam bir kart asus asusun o serisini al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Gıgı alacagina asus al daha iyi cok saglam bir kart asus asusun o serisini al

Isınıyor dediler ve over clock da faz sayısı önemliymiş ve gıgabyte da neredeyse 2 katı faz var zaten Bellekler imi gıgabyte destek listesinde yok 1600 mhz 1.65 Vol kingston hyperx blackKHX16C9B1B/4 modeli ne yapacağım bilmiyorum aldım ram leri

Faza maza bakma ben kullaniyorum asus ne isinma ne bir sorun fx 6300 asus ma97 r 2.0 anakartda bosda 5 ile 6 derece yukde max20 ila 30 derece oyuna gore asus al rahatina bak

• Vantan bil daki satıcıda asus 970R2.0 yi önermişti zaten bellek desteği için incem bir saate bizim oradaki mağazasına sorayım herşeyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.