Şimdi Ara

Ekran kartı ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus x1600 pro ekran kartım bulunmakta ve yaptığı ses sınırları zorlar dereceye ulaştı bir arkadaşımdanhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700173 linkteki soğutucu tavsiyesi aldım çok fazla masraf etmeden bu eski kartı nasıl sessizleştirebilirim inşallah yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler

Ekran kartı ses sorunu

• Soğutucuya para vereceğine birazcık daha para biriktirip kartı değiştirmelisin.
  • sorun 15tl lik bir fan ile çözüldü yapmadıpınız yardımlar için teşekkürler (FurkyZ) hariç
  • aynı problem bende de var nası yaptığını benimle paylaşırsan çok sevinirim acil yardım
  • bir bilgisayar tamircisine götürdüm pc yi yeni bi fan taktı 15 tl ye ekran kartına ve sesi kesildi şuanda sadece güç kaynağından gelen ses var onuda kesmeye çalışacağım
  • psu için ise uygun bir fan al daha sonra ise psunun fanının kablosunun ucu 3 pin ise sorun yok fakat 4 pin ise kabloyu kesip yenisine takıcan.umarım anlatabilmişimdir
  • Hocam 15 tllik fan yerine 5 tl ye sessiz 8 cmlik fan satılıyor. al ondan tak. ben yakında alıp takıcam =)
  • teşekkürler psu daki ses sorununuda çözdüm 5 tl ye bi fan ile ekran kartı için tavsiye vermişsiniz o sıra oakdar bilgim yoktu konu hakkında. Şimdi gözüm işlemci fanında ama forumda okuduğum konulara bakınca bir bilene götürmem gerekecek o konuda hiç bi bilgim yok çünki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.