asus x1600 pro ekran kartım bulunmakta ve yaptığı ses sınırları zorlar dereceye ulaştı bir arkadaşımdanhttp://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700173 linkteki soğutucu tavsiyesi aldım çok fazla masraf etmeden bu eski kartı nasıl sessizleştirebilirim inşallah yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler
Soğutucuya para vereceğine birazcık daha para biriktirip kartı değiştirmelisin.
sorun 15tl lik bir fan ile çözüldü yapmadıpınız yardımlar için teşekkürler (FurkyZ) hariç
aynı problem bende de var nası yaptığını benimle paylaşırsan çok sevinirim acil yardım
bir bilgisayar tamircisine götürdüm pc yi yeni bi fan taktı 15 tl ye ekran kartına ve sesi kesildi şuanda sadece güç kaynağından gelen ses var onuda kesmeye çalışacağım
psu için ise uygun bir fan al daha sonra ise psunun fanının kablosunun ucu 3 pin ise sorun yok fakat 4 pin ise kabloyu kesip yenisine takıcan.umarım anlatabilmişimdir
Hocam 15 tllik fan yerine 5 tl ye sessiz 8 cmlik fan satılıyor. al ondan tak. ben yakında alıp takıcam =)
teşekkürler psu daki ses sorununuda çözdüm 5 tl ye bi fan ile ekran kartı için tavsiye vermişsiniz o sıra oakdar bilgim yoktu konu hakkında. Şimdi gözüm işlemci fanında ama forumda okuduğum konulara bakınca bir bilene götürmem gerekecek o konuda hiç bi bilgim yok çünki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme