Şimdi Ara

Ekran kartı sıcaklıgını fraps gibi gösteren bir program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler başlıktan da anlasıldıgı üzere oyun ıcındeyken fraps gıbı calışan fakat ekran kartı sıcaklıgını görebılecegımız bır program var mı?oyun esnasında ekran kartı sıcaklıga bakmak veya test sırasında gözlemlemek ıcın yararlı olabılır ...

• Onu bilmiyorum ama HWM BlackBox 2.0 diye bir program var. Ben onu kullanıyorum anakartı işlemciyi falanda gösteriyor. Oyun esnasında göstermiyor ama oyundan hemen çıkışta çalışır vaziyetteki programa bakıp sıcaklığını görebilirsin. Ben öyle yapıyorum. 4770 im boşta 45-51 arası (oyundan yeni çıkınca soğuması zaman alıyor)- oyun esnasında 61 e çıkıyor. Tabi anakart küçük olduğu için ses kartı tıkadı fanın önünü benden ikisinin arasına bir fan sallandırdım bu şekilde kullanabiliyorum. Yoksa hiç kullanamayacaktım ikisini beraber.
  • Eversti acık bırakıyorum ben arada alt+ tab yaparak bakıyorum ne oluyor diye
  • MSI After Burner ile ekran katına aiti hem hızları hem de sıcaklığı oyun esnasında görebilirsiniz.
  • hımm msı afterburner gibi birşey lazım demek..bunu program her kartta kullanılabılıyor mu?ben bı arastırayım sunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Onu bilmiyorum ama HWM BlackBox 2.0 diye bir program var. Ben onu kullanıyorum anakartı işlemciyi falanda gösteriyor. Oyun esnasında göstermiyor ama oyundan hemen çıkışta çalışır vaziyetteki programa bakıp sıcaklığını görebilirsin. Ben öyle yapıyorum. 4770 im boşta 45-51 arası (oyundan yeni çıkınca soğuması zaman alıyor)- oyun esnasında 61 e çıkıyor. Tabi anakart küçük olduğu için ses kartı tıkadı fanın önünü benden ikisinin arasına bir fan sallandırdım bu şekilde kullanabiliyorum. Yoksa hiç kullanamayacaktım ikisini beraber.

yav olmadı kasan kücükse kapagını ac oyle calıssın ya da arala ..öyle salladırma fanları:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.