|
Ekran kartı sıkıntısı 2022'ye kadar sürecek (3. sayfa)
-
-
7300'e RX6800 satılırken bu fiyata alınmaz ya diyenler vardı, o zamanlar almaya mecbur olduğumdan aldım gitti. İyi ki de almışım diyorum şimdi, yoksa bu kart yokluğunda kartsız kalırdık. Hele ki şu an 12.000'e satmaya çalışanları gördükten sonra iyi ki kafama esmiş de bir anlık parayı basmışım.
-
Kasım ayında 6300 tlye aldığım Palit RTX 3070 15000 tl olmuş
-
hocam 2080S var fiyat ne koysam iyidir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15k+ -
quote:
Orijinalden alıntı: justbejust
all in good timeyav he he
-
Urumumda değil artık geforce 210 kullanıyorum, yüksek fiyattan alacağıma sabırlı davranıp fiyatlar ne zaman düşerse o zaman alırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sendemail
Kazımaya başlarsanız ,
3 tane rx580 li sistem ayda minimum 400 dolar kazanç getiriyor ,
rx 3000 serisi 3-4 tane kartınız varsa minimum 650 mash ile aylık 2000 dolar net kazancınız oluyor .1 mart itibariyle .
Yemişim cyberpunk ını , call of duty sini ,Nicehas ile kazıyorum, bende 5 tane 5700 xt var, elektirik hariç getirisi günlük 20 dolar anca. Aylık yapar 600 dolar....Elektrik düşünce kalır net 500 dolar....
Ne ile kazıyor sizin dediğiniz rakamları?
-
Rtx 2070 almistim vatandan 3800 e mutluyum suan -
O zaman benimde pc toplama yıılım 2022 baharına kaldı 😔 -
Şu ekonomistler bir tek kendi alanlarında konuşmuyorlar, geri kalan bütün alanlara karışıyorlar. Zaten silikon yetersizliğinden dolayı kartlar tersine numaralandırılarak çıkıyor. Stok vs sıkıntı çözülecek 3 aya kadar
-
Kral oyun aciyomu baskanquote:
Orijinalden alıntı: dgnzcnUrumumda değil artık geforce 210 kullanıyorum, yüksek fiyattan alacağıma sabırlı davranıp fiyatlar ne zaman düşerse o zaman alırım.
-
msi ventus 1660super kartımı satışa koydum bile:):)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Kral oyun aciyomu baskan
Alıntıları Göstereski tip oyunları evet açmasın görüntü versin yeter zaten amacım oyun açması değil, geforce 210 çalıştırdığı oyunlar yazınca internette çıkıyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: furkangunes04Eğer şuan kullandığım ekran kartının muadili bir kartım daha olsaydı, kesinlikle normalin 5 katı fiyatı bir madenciye itelerdim. Sonuçta almak zorundalar, ne de olsa madencilik yapan herkes zengin olma hayali güdüyor. Bende o hayali güdenlerden faydalanmak isterdim. Ama malesef öyle bir şansım yok.
Keşke zamanında param olaydı da şu 3080'lerden 10-15 tanesini ilk çıktığı zaman alıp stoklasaydım da, her birini 3-4 katı fiyatına madencilere kitleseydim.
Madencilerin ve ekran kartı firmalarının ciddi zarar ettiği günleri iple çekiyorum.
Zorundalar ?
Katıla katıla güldürdünüz. Siz akıllısınız madenciler akılsız he?
Kartımı satacak olsam madenciye satmam. Ama siz satarsiniz. Aradaki farkı idrak edebilenlere selamlar :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi ki yilbazindan önce 5600xt almışım o zamana kadar beni götürür bu kart. -
Eldeki gtx970 in kıymetini bilelim bari fiyatlar uçuk stok yok dolar euro uçmuş ötv gümrük vergisi binmiş bu nasıl bir yokluk dönemidir. -
bu gün itibariyle ben de kartımı sattım. şuan amd hd radeon 4670 kullanıyorum. windows 10 desteği yok 1280x1024. ikinci monitör iptal.
sattığım paranın üstüne para koymadan macbook air alabiliyorum. piyasa çok garip
-
İntel kartları hızlı çıkarır ve fiyatı da uygun tutarsa çok deli satar ve gelecekteki ekran kartları için de ekstra maddi güç sağlamış olursa nvidia ve amd den ciddi bir müşteri kapabilir.Böylece piyasaya 3. Bir aktörün gelmesi demek fiyatların kesin olarak düşeceği anlamına geliyor.İntel piyasaya kendini göstermek için fiyatı uygun tutacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 1 Mart 2021; 14:56:45 > -
depoda 7600 gt buldum 1000 tl eder herhalde satışa koyayım asdasmasdklfamlasfgaa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X