Şimdi Ara

Ekran Kartı Soğutma Yöntemleri %80 Başarı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
46.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: prof.exx

Senin o araştır dediğin Karttan Bende 2 tane var kardeş kullanıyoruzki biliyoruz. Sanki 580 ve 480i yıllarca kullanmışsın gibi konuşma Bu kartlar bu kadar ısınmasa Bu kadar uğraşmazlar,Uğraşmazdım.

haklısınız, gtx 480 de kullandım gerçekten çok ısınan ve sesli bir kart.fakat soğutucusu kötü değil, çok güçlü ve 5 ısı borulu bir soğutucu.fakat gtx 480 i o bile soğutamıyor.ben elimdeki gtx 580 referans tasarım ile 1 ghz hıza çıkabiliyorum.referans soğutucu için süper bir değer.ağustos sıcağında max 85 derece görmüştüm.buyrun bakın.elimde accelero xtreme plus var ve gerek duymadığım için takmıyorum.

Ekran Kartı Soğutma Yöntemleri %80 Başarı :)

bu da gtx 580 vapor chamber soğutucusu

• sonuç olarak ısındığı için yaptım ve yapanda yapmış kendi soğutucularından kat kat daha iyi bir soğutma sağladım memnunum
  • Baya ilginç olmuş, SS yüklememişsiniz? Faydalı olacaktır. Takip
  • quote:

Merhaba arkadaşlar elimde GeForce GTX 580 ekran kartı var ama ne yaptıysam soğutamadım boştayken 55 oyun oynarken 80'e çıktığı oluyordu fanlarını söküp eski kullandığım i5 işlemcimin soğutucu aliminyum bloğunu ekran kartıma oturttur macun vs herşeyi tastamam. ve şansıma vida yerlerleri tam yerine geldi mübarek anakart sanki :) neyse sıra geldi test etmeye bilgisayarı açtıktan sonra 30 dk gözle yaptım sıcaklık boştayken 25 derece yük altındada 40'ı geçmedi ve en çokta şaşırdığım şey performansta çok büyük artışlar yaşadım 6 7 oyun açıp oynuyorum banamısın demiyor

S.a kardeş çok ilginç geldi bendede asus gtx 580 var ve üstüne bilgisayarcı abimiz ile dışdaki plastiğin gömme fanın yanındaki kısmı keserek kanalların üstüne bir fan daha ilave ettik sonuç pek değişiklik olmadı buna daha ne yapabilirim? skype adresin varsa resimde gönderiyim bi el at gözünü sevem. :)

• Bu olayı yıllar önce ati 9550 ile ve p4 soğutucu bloğuyla denemiştim küçüktüm tabi. Sonuç olarak bunun yapılabiliyor olduğunu görmek en çok beni mutlu etti.
  • selamlar bende ati HD5770 var ilk çıktığında almıştım yani dışı ve soğutma sistemide ilk çıktığındaki gibi ilk modellerin nasıl olduğunu bilirsiniz kart baya eski tam alış tarihini şuan hatırlayamadım ama bunca yıldır sorunsuz çalışıyor .. kartın bakımlarını yapıyoruz temizlik ve macun işleri izmir sıcağında ve izmir 30 dereceyse benim odam 40 derece olur öyle düşünün çok güneş alan bir ev bu kart stabil 40 derecede çalışıyor oyuna girince tabi oyunun kalitesine göre 60 derece en fazla 65 derece oluyor ... yani anlatmak istediğim kartın fanını temizleyin soğutma sistemini temizlemek ve macununu yenilemek çok önemli zaten kışın pek bi sorun olmaz sıcaklık konusunda ..

• Aman VRM ve Ram soğutmayı unutma!
    valla gider kartın, bilmiyorum onlara da blok felan var mı kartında ama üstlerine bi fan koy bişey yok özellikle VRM çok önemli hocam.
  • prof.exx kullanıcısına yanıt
    Hocam be su islemci fani blogunu nasil monte ettiniz cok merak ettim aynisini bende yapmayi dusunuyorum o ekran kartini bir fotograf atsaniz
  • prof.exx kullanıcısına yanıt
    Süper olmuş hocam, yaratıcılığınızla aynı sorunu yaşayanlara ayna tutmuş olmuşsunuz ellerinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Görüntü burda.Kasa içi görüntüsünü çekmesi dert değilde pcye aktarmada sorun yaşıyorum bluetooth vs yok pcde.

Cep telefonu ile çek daha sonra cep telefonundan internete girip resimi hızlıresim e yükle daha sonra linkini bilgisayara yazıp aç resimi bu şekilde bilgisayara aktarmış olursun yada bunu yapamıyorsan telefondan resimi mail olarak mail adresine yolla ve bilgisayara göndermiş oldun . kendi kendine eposta atıcaksın aynı mail adresinden yine kendi adresini yazıp atıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 1 Mart 2015; 11:14:27 >
  • Resimleri atabildin mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.