Bildirim
Ekran Kartı Soğutma Yöntemleri %80 Başarı :) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sonuç olarak ısındığı için yaptım ve yapanda yapmış kendi soğutucularından kat kat daha iyi bir soğutma sağladım memnunum -
Baya ilginç olmuş, SS yüklememişsiniz? Faydalı olacaktır. Takip -
quote:
Orijinalden alıntı: prof.exx
Merhaba arkadaşlar elimde GeForce GTX 580 ekran kartı var ama ne yaptıysam soğutamadım boştayken 55 oyun oynarken 80'e çıktığı oluyordu fanlarını söküp eski kullandığım i5 işlemcimin soğutucu aliminyum bloğunu ekran kartıma oturttur macun vs herşeyi tastamam. ve şansıma vida yerlerleri tam yerine geldi mübarek anakart sanki :) neyse sıra geldi test etmeye bilgisayarı açtıktan sonra 30 dk gözle yaptım sıcaklık boştayken 25 derece yük altındada 40'ı geçmedi ve en çokta şaşırdığım şey performansta çok büyük artışlar yaşadım 6 7 oyun açıp oynuyorum banamısın demiyor
S.a kardeş çok ilginç geldi bendede asus gtx 580 var ve üstüne bilgisayarcı abimiz ile dışdaki plastiğin gömme fanın yanındaki kısmı keserek kanalların üstüne bir fan daha ilave ettik sonuç pek değişiklik olmadı buna daha ne yapabilirim? skype adresin varsa resimde gönderiyim bi el at gözünü sevem. :)
-
Bu olayı yıllar önce ati 9550 ile ve p4 soğutucu bloğuyla denemiştim küçüktüm tabi. Sonuç olarak bunun yapılabiliyor olduğunu görmek en çok beni mutlu etti. -
-
Aman VRM ve Ram soğutmayı unutma!
valla gider kartın, bilmiyorum onlara da blok felan var mı kartında ama üstlerine bi fan koy bişey yok özellikle VRM çok önemli hocam. -
Hocam be su islemci fani blogunu nasil monte ettiniz cok merak ettim aynisini bende yapmayi dusunuyorum o ekran kartini bir fotograf atsaniz -
Süper olmuş hocam, yaratıcılığınızla aynı sorunu yaşayanlara ayna tutmuş olmuşsunuz ellerinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: prof.exx
Görüntü burda.Kasa içi görüntüsünü çekmesi dert değilde pcye aktarmada sorun yaşıyorum bluetooth vs yok pcde.
Cep telefonu ile çek daha sonra cep telefonundan internete girip resimi hızlıresim e yükle daha sonra linkini bilgisayara yazıp aç resimi bu şekilde bilgisayara aktarmış olursun yada bunu yapamıyorsan telefondan resimi mail olarak mail adresine yolla ve bilgisayara göndermiş oldun . kendi kendine eposta atıcaksın aynı mail adresinden yine kendi adresini yazıp atıcaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 1 Mart 2015; 11:14:27 > -
Resimleri atabildin mi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X