Anakart'ın garantisi Var ise gönderin Onunla ilgili bir problem olası diğer testleri uygulanmışsa....
Edit: daha önce buna benzer hata ile garanti kapsamına gönderilen anakart Kuzey koprüsü voltaj kontrolcüsü değişimi yapıldıktan sonra açılmaya işletim sistemi vs kurulup kullanılmaya başlandı ancak Kesin çözüm değil mümkün ise değişim talep edilmeli...hali hazırda sorunu devam eden ancak açılmama siyah ekran da kalma ve reset atma benzeri sıklığı düşen bir donanım....
quote:
Orijinalden alıntı: frkn3d
Anakart arızalı gibi duruyor bence
hocam ana kart arızalı olsa güvenli modda açmaz
yada ekran kartını çıkartıgımda düz açmaz ekran kartı tam yerine oturmadı desek güvenli modda nasıl acıyor?
wolt düşük desek 650w 3 tane pc ye yeter işlemci 0 ana kart 0 ekran kart 0 kablolar 0 yane 0 bir pc nasıl çalışmıyor :D
kafayı yedim
Sizin yapabileceğiniz bir durum kalmadı bu noktada servis gibi benzeri yerlerden gereğini yaptırmalısınız...kalın sağlıcakla...
Bende yıllardır pc kullanıyorum arızalı anakartların çeşitli durumlarda çalıştığını çok gördüm, hepsinde ya çip değişimi gerekti yada kendisinin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme