Şimdi Ara

ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS H81M-K Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart 350W power Intel Pentium G3240 Soket 1150 3.1GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci dahili anakart ile sorunsuzca acılıyor pc yalnız MSI GT730 GDDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartını takınca win 7 de başlatılıyor diyor elektrik kesiliyor donuyor veya pc kapanıyor 2 sn sonra tekrar acılıyor hep öyle sürüyor sürekli reset acılmıyor ekran kartıyla başka ekran kartları taktım hepsinde aynı sorun var ya donuyor ya reset atıyor güç kaynağından mı sorun yada baska bırseyden mı ?

• 350 watt gerçek değeri veriyor ise sıkıntı yaratmaması lazım..Yine de emanet bir güç kaynağı bulup biryerden deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

350 watt gerçek değeri veriyor ise sıkıntı yaratmaması lazım..Yine de emanet bir güç kaynağı bulup biryerden deneyin..

hocam 650w taktım 2-3 katı olur dedim yine aynı sorun acaba win 7 ulimate işletim sisteminde mi sorun var diyeceğim ama bu parçalarda bi çakışma felan olmasın sorun nedir anlıyamadım henuz

bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: knor21

quote:

350 watt gerçek değeri veriyor ise sıkıntı yaratmaması lazım..Yine de emanet bir güç kaynağı bulup biryerden deneyin..

hocam 650w taktım 2-3 katı olur dedim yine aynı sorun acaba win 7 ulimate işletim sisteminde mi sorun var diyeceğim ama bu parçalarda bi çakışma felan olmasın sorun nedir anlıyamadım henuz

bi yardım edin

Düşük ihtimal ama yazılımı yeniden kurun...Ek güç kablosu istiyor mu ekran kartı..
  • quote:

quote:

quote:

bi yardım edin

Düşük ihtimal ama yazılımı yeniden kurun...Ek güç kablosu istiyor mu ekran kartı..

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt730-gddr3-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html#genel-bakis

ekran kartı bu ama başka ana kartlı pc ye takınca calışıyor asus ana kartla çalışmıyor reset atıyor bunun sebebi ne olabilir çakışma olmasın?

• Guvenli modda aciyormu pc denediniz mi birde en son calisan ayarlarla ac diye bir secenek olmali ona benzer bi secenek onu secip acmayi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ASUS H81M-K Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart 350W power Intel Pentium G3240 Soket 1150 3.1GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci dahili anakart ile sorunsuzca acılıyor pc yalnız MSI GT730 GDDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartını takınca win 7 de başlatılıyor diyor elektrik kesiliyor donuyor veya pc kapanıyor 2 sn sonra tekrar acılıyor hep öyle sürüyor sürekli reset acılmıyor ekran kartıyla başka ekran kartları taktım hepsinde aynı sorun var ya donuyor ya reset atıyor güç kaynağından mı sorun yada baska bırseyden mı ?

Sorun PSU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

ASUS H81M-K Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart 350W power Intel Pentium G3240 Soket 1150 3.1GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci dahili anakart ile sorunsuzca acılıyor pc yalnız MSI GT730 GDDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartını takınca win 7 de başlatılıyor diyor elektrik kesiliyor donuyor veya pc kapanıyor 2 sn sonra tekrar acılıyor hep öyle sürüyor sürekli reset acılmıyor ekran kartıyla başka ekran kartları taktım hepsinde aynı sorun var ya donuyor ya reset atıyor güç kaynağından mı sorun yada baska bırseyden mı ?

Sorun PSU

hocam 350w bi psu taktım tamam dedim bu sorun gittim 650 w negas model psu aldım taktım yine aynı sorun

sorun psu dan degil başka birşeyden hocam

• quote:

Guvenli modda aciyormu pc denediniz mi birde en son calisan ayarlarla ac diye bir secenek olmali ona benzer bi secenek onu secip acmayi deneyin

hocam güvenli modda açıyor yalnız düz açmıyor psu dan değil sorun başka birşeyden bi yardımcı olsaydınız
  • quote:

quote:

Guvenli modda aciyormu pc denediniz mi birde en son calisan ayarlarla ac diye bir secenek olmali ona benzer bi secenek onu secip acmayi deneyin

hocam güvenli modda açıyor yalnız düz açmıyor psu dan değil sorun başka birşeyden bi yardımcı olsaydınız

Biosu fabrika ayarlarına al sonra olmadı windows kurulumu yap ..
  • quote:

quote:

quote:

biosu fabrika ayarlarına aldım yıne olmuyor

windows format atarken aynı şekil yükleme yapıyor win 7 de sonra tam kurulum ekranı gelıcek reset atıyor

hep böyle yani biryerde bir sorun var

• Hdd arizasi olabilir hddtune ile taramadan gecir muhtemelen ondandir kurulum esnasindan bozuk-hatali bolum denk geldigi icin reset atiyor olabilir test edin en kesin olani arkadasinizin kullandigi hdd odunc alin sistemi normal aciyormu bakin ssd var ise devre disi birakin...yazin yine bakalim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

windows format atarken aynı şekil yükleme yapıyor win 7 de sonra tam kurulum ekranı gelıcek reset atıyor

Çok nadir olur ama ekran kartının takıldığı yuva sıkıntılı olabilir başka ekran kartları ilede yapıyor diyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: klement

Hdd arizasi olabilir hddtune ile taramadan gecir muhtemelen ondandir kurulum esnasindan bozuk-hatali bolum denk geldigi icin reset atiyor olabilir test edin en kesin olani arkadasinizin kullandigi hdd odunc alin sistemi normal aciyormu bakin ssd var ise devre disi birakin...yazin yine bakalim...

hocam hdd siz bile yapıyorum sen düşün hdd yi söküyorum win 7 format usb sı var takıp format atıyorum yükleme vs yapıyor starting windows dediği yerde reset atıyor yine :/ bu nasıl bir sorun yav

ama ana kartı cıkartıgım zaman sorun kalmıyor ana kartı yuvasında birşey olabilir ama sanmıyorum sıfır daha dün aldım ana kartıda ekran kartıda işlemciyide 0 lar yani ama ana kartın kendi ekran kartına yane dahili ekran kartına taktıgımda hiçbir sorun olmuyor ama yan olarak 4gb msi ekran kartını taktıgımda böyle oluyor :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok nadir olur ama ekran kartının takıldığı yuva sıkıntılı olabilir başka ekran kartları ilede yapıyor diyorsunuz..

başka ekran kartı taktıgındada aynı hocam sadece ana kartın dahili ekran kartına taktıgında sorun olmuyor

bu nasıl bir sorun :/ bir yardım etseniz

• Hdd si yukleme yapma zaten en kesin olani bilinen bir siteden isletim sistemini tekrar yukle indir saglam olan hdd uzerine sistemi kurmayi deneyin ekran karti takili olmasada olur takili iken ayni hata alinirsa ekran kartini sokun ayni yukleme islemini tekrar edin sonucu yazin burdan bakalim...

• quote:

Hdd si yukleme yapma zaten en kesin olani bilinen bir siteden isletim sistemini tekrar yukle indir saglam olan hdd uzerine sistemi kurmayi deneyin ekran karti takili olmasada olur takili iken ayni hata alinirsa ekran kartini sokun ayni yukleme islemini tekrar edin sonucu yazin burdan bakalim...

hocam ben sorunun win 7 den kaynaklanacagınıda dusunuyorum olabilir yani

şu anda win8 indiriyorum bakıcagız sonuca göre yazarım ben
  • ok yazın burdan bakalım...
  • quote:

ok yazın burdan bakalım...

hocam bu nasıl bir sorun vallahi anlamadm ilk defa başıma gelıyor

yani ana kartla çakışma olsa güvenli modda açmaz

format atarken starting windows'da kalıyor başka hdd taktım yine aynı

nasıl bir sorun bu çözümü yok mu bunun :/
  • Anakart arızalı gibi duruyor bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.