Bildirim
Ekran Kartı Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
senın pc nin poweri ile ilgili olabilir powerin yetmıyordun ekran kartını besleyemıyordur sistemini yazsan daha iyi yardımcı olabiliriz -
O sorun bendede olmuştu büyük ihtimalle hertzle ilgilidir.Bilgisayarın açılırken devamlı f8 e bas ve bir menü yeri çıkıyor.Vga modunu aktifleştir vardır.Gir oraya sonra pc açılınca masa üstünde sağ tuş,bağdaştırıcıya kadar gel ekran kartı yeri yani.Ordan monitöre tıkla.Monitörün en fazla kaç hertz destekliyorsa onu seç uygula de.Daha sonra başlattan pc ye res at.Büyük ihtimalle sorun çözülecektir. -
Ramleri kontrol edin, tam oturmamış olabilir. -
Alperbo benim monitör göstermiyo hiçbirşey onu nsl yapayım -
Bilgisayarını açıyorsun ya o açılışta ekran da bişeyler gözüküyormu.Yani ekranın gösteriyorsa bilgisayar açılınca dediğim işlemleri yap(hani bilgisayar açılınca falan gösterir ya bilgileri oralar gözüüküyorsa demek istedim.).Baktın hiç göstermiyor ozaman bilmiyorum ben. -
hiç birşey çıkmıya sadece pc kapanıkken monitörün ışığı yanıp söner ya aynen öle ramini çıkardım taktım hala aynı -
arkadaşım büyük ihtimalle ramin bozulmuştur aynısı banada oldu bilgsiyarı açtığımda monitörün ışığı yanıp sönüyodu -
quote:
Orjinalden alıntı: orkansiyus
hiç birşey çıkmıya sadece pc kapanıkken monitörün ışığı yanıp söner ya aynen öle ramini çıkardım taktım hala aynı
Yukarıda da yazmıştım, ram leri kontrol ettiniz mi?
Ramler yerinden çıkmışsa da aynısı olur. -
bilgisayarında başka ram dene sorun ramlardan kaynaklanıyor olabilir -
ben ramları çıkardım taktım şu an elimde ddr2 ram yok yapamıyorum ekran kartından kaynaklanıyo olabilirmi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X