selam arkadaşlar yeni aldığım geforce 210 1 gblık ekran kartı pc ye taktığımda 2 gb olarak görünüyor ama öncesindeki 512 gb silient magic ekran kartı paylaşımlıydı ve oda 1 gb olarak görünüyordu tahminime göre hala paylaşım özelliği aktif yada onun gibi bi şey işte ne olduğunu tam oıarak anlayamadım biostanda denedim hiç bi sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirim...
ayrılmış video belleği 2.8gb dır bu normal kendi video belleği o kartın 1gb gerektiğinde fiziksel belleğinden alarak kullanır eksisi değil artısı vardır :)
Senin ekran kartında sorun olabilir yada işletim sistemininden kaynaklanabilir Teknik servise bir göster derim ..
quote:
Orijinalden alıntı: dedeler94
Senin ekran kartında sorun olabilir yada işletim sistemininden kaynaklanabilir Teknik servise bir göster derim ..
yanlıs bilgilendirme yapmayalım windows 7 HT desteği varsa 2.8gb olarak kullanır ekran kartını ben 9400GT kullanıcısıyım kartım 1gb fakat 2.8 gb olarak görünüyor kartında problem yoktur bu normal ayrılmış video belleği kısmına bakarsan kartının orjinal boyutunu öğrenebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: dedeler94
soyle yorumlara bayiliyorum. bosuna ugrasma teknik servis'e gotur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme