Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, arkadaşlar ekran kartım Nvidia GeForce 9500 GT 1GB 128Bit DDR2 PCI-E X16. Anakartım Asus P5KPL-VM dir. Dün gece 11 civarında bilgisayarım açıkken birden kapandı. Sonra güç düğmesine bastım açılmadı power'ı kapatıp açtım bilgisayar açıldı açlırken ekrana farklı renklerde çizgiler kareler geldi. Sonra bilgisayar sürekli reset atmaya başladı. Sonuçta ekrana görüntü gelmedi ve bilgisayar açılmadı. Ekran kartını söktüm temizledim zaten bilgisayarı sürekli olarak temizlerim bal dök yala o derece. Sonra baktım dışında fiziksel hiçbir şey yok anakart ekran kartı giriş soketinide temizledim güzelce sonra ekran kartını taktım çalıştırdım bilgisayar açıldı windows un açılış sesi çaldı ama görüntü yok. Ekran kartını çıkarmadan kabloyu anakart işlemci üzerinden onboarda taktım ekran geldi ekran kartında ısınma mevcur hiçbir şey yokmuş gibi çalışıyor fakat ekran gelmiyor. Bazı programlarla donamım tarattım ekran kartı takılıyken aygıt yöneticisine de baktım ekran kartı görünmüyor. Ben şu kanatteyim ya anakartın ekran kartı soketi bozuldu ya da ekran kartının sokete giren sarı çubuk gibi şey bozuk. Siz neler düşünüyorsunuz sizce ne yapmalıyım ne denemeliyim yardımlarınızı bekliyorum.

Power Supply: Everest 230W
    Anakart: Asus P5KPL-VM
    İşlemci: Intel core 2 duo e4500 @2.20ghz 64Bit
    Ram: DDR2 800Mhz 4gb ram
    İşletim sistemi: Windows 7 Ultimate 64-bit
    Ekran kartı: Nvidia GeForce 9500GT 1GB 128Bit

• Arkadaşlar Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum ne yapmalıyım??
  • Hocam ekran kartını başka pc'de denemekten başka çözüm yok gibi geldi bana.
    ayrıca ekran kartını çıkarmadan anakarttan nasıl açıldı onuda anlamadım.
  • alesco213 A kullanıcısına yanıt
    Power Supply: Everest 230W Psu"yu Değiştir İlk Önce 230 Waat Nedir. Windows 8,1 Pro At Pc"ye Ram Vb. Birçok Şeyden Tasarruf Ediyor. Ekran Kartının Güncell Versiyonu Siteden İndir Kur Sorun Düzelicektir...
  • Ekran kartının güncel driver ını indirsemde bir şey fark etmiyor Nvidia driver kurarken donanım tarıyor ekran kartıda zaten görünmüyor o yüzden driver yüklemiyor. Windows 8.1 pro vardı fakat 7 performansı vermedi bana göre birde yama falan kullanıyordum oyunlarda programlarda onlarda win8 de sorun çıkartıyor o yüzden 7 ye geçmiştim. Power uzun süredir böyle 2gb ram vardı 4gb yaptım 64bit yükledim acaba ramlerin gelmesiyle power yetmiyormu demek istediniz? Bir deniyim .
  • Arkadaşlar sorun çözüldü ekran kartı gümlemiş :) bu sisteme Gigabyte Nvidia GeForce GT420 sizce nasıl gider? bana Battlefield3 low veya medium da oynatır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.