Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pcyi bügün aldım 2 gb ekran kartı var ilk sorun pes 2013 de çıktı minumum gerekinimleri karşılamıyor diye ekran kartı orda 32 mbb gözüküyor daha sonra can you run it diye bi site var biliyorsunuz orda oyun için gerekli sistemlere baktığımda ekran kartım 0 olarak görünüyor sorun nedir

ttp://img.donanimhaber.com/upfiles/1372431/9950a8fb-fc8b-406d-afd2-83564034b472.jpg
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartının driverini günceller misin ?
  • güncelledim zaten hem nvidayı hem ıntel'i ama sorun halen var
  •  Ekran kartı sorunu

Ekran kartı sorunu

Ekran kartı sorunu

• ayrılmış bellek 0 video belleği falan dxdiagdan baktım 2048intel 4096 nvida falan var ama
  • Bios ayarlarına bak orada nasıl
  • bios ayarına nasıl girilioyr bilmiyorum yeni geldi pc lenovo idepad z510 59413192
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaLee16

arkadaşlar pcyi bügün aldım 2 gb ekran kartı var ilk sorun pes 2013 de çıktı minumum gerekinimleri karşılamıyor diye ekran kartı orda 32 mbb gözüküyor daha sonra can you run it diye bi site var biliyorsunuz orda oyun için gerekli sistemlere baktığımda ekran kartım 0 olarak görünüyor sorun nedir

ttp://img.donanimhaber.com/upfiles/1372431/9950a8fb-fc8b-406d-afd2-83564034b472.jpg

Everest programını vereceğim linkten indirip GPU bülümüne gelip fotografını atabilir misin?

http://www.gezginler.net/indir/i/1232/

Örnek Resim:
     Ekran kartı sorunu
     Ekran kartı sorunu

•  Ekran kartı sorunu
  • quote:

arkadaşlar pcyi bügün aldım 2 gb ekran kartı var ilk sorun pes 2013 de çıktı minumum gerekinimleri karşılamıyor diye ekran kartı orda 32 mbb gözüküyor daha sonra can you run it diye bi site var biliyorsunuz orda oyun için gerekli sistemlere baktığımda ekran kartım 0 olarak görünüyor sorun nedir

Hocam sakın Monitörü ekran kartının girişi yerine anakartdaki girişe takmış olmayasın Kontrol et eğer öyle yaptıysan monitörü ekran kartına bağla sorun düzelecektir. Ekran kartının girişi anakartın girişinden aşağıda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anewage -- 7 Ağustos 2014; 19:27:30 >

• sorun nedir kardeşim
  • hocam bilgisayar laptop hiç birşeyle oynamadım bugün geldi zaten
  • quote:

hocam bilgisayar laptop hiç birşeyle oynamadım bugün geldi zaten

Laptop hakkında o kadar bilgim yok malesef birşey diyemeyeceğim
  • quote:

sorun nedir kardeşim

Arkadaşın ismini @ yaparak yazmazsan o kişiye bildirim gitmez ve görmeyebilir cevap verdiğini haberin olsun
  • @mehmet131453 yolladım kardeşim sorun nedir
  • mehmet131453 M kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş size sesleniyor
  • @BursaLee16 Kardeşim ekran kartı driver'ın düzgün yüklenmemiş gözüküyor. "http://www.touslesdrivers.com/?v_page=29" bu siteye gir "Lancel la detection" a tıkla bilgisayarının donanımını tarayacak ve bülgisayarının tüm driverlarını sana gösterecektir. Bi de ordan güncelle. Sonucu bildir.
  •  Ekran kartı sorunu

Şöle bişey kardeşim
  • .
     Ekran kartı sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.