Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 hafta önce bi sistem topladım.
    GIGABYTE AMD MA790XT-UD4P DDR3 GLAN Soc940 AM3
    CPU AMD PHENOM II X3 720 2.8 GHZ 7.5Mb CACH S940
    HD 500 GB SEAGATE 7200 RPM SATA NCQ 16 MB
    VGA 512 MB SAPPHIRE HD4830(256Bit)DDR3 11147-06-20
    2*1 GB DDR3 1066 MHZ KINGSTON KVR1066D3N7/1G ram
    HIGH POWER 650W POWERSUPPLY

bu sistemle NFS undercover oynarken donmalar oluyor.Acaba ekrankartı mı yetersiz kalıyor yoksa başka bi sorun olabilir mi?.yardımlarınızı bekliyorum.

• Normal koşullar altında böyle bir şey olması imkansız. Sistem dört dörtlük çünkü. Sürücü güncel mi? Sadece NFS Undercover'da mı var bu sorun? Virüs ihtimali de var çünkü.
  • arkadaşım oyunu ilaçlarken sadece sadece exe yi ilaçla..oyunu baştan kur 44mb lık ilaçı bul sonra ilaçla.eğer pacth yaptıyusan onunda ilacı çıktı..yardım istiyorsan pm at düzeltiriz..
  • virüs olacağını sanmıyorum çünkü yeni format attım yine takılıyor.şimdi sitesinden driver indiriyorum bakalım düzelecek mi.oyunuda kurarken patch felan yapmadım ilaç olarak bi tane dll dosyası vardı onu attım klasörün içine sorunsuz açılıyor ama oynarken takılıyor.
  • xp ye directx 10.1 yükleyebiliyor muyuz.araştırdım internetten biraz ama bulamadım.şimdi baktım siteden directx10.1 istiyormuş ekran kartı.ondan olabilir mi acaba
  • DirectX 10.1 istiyor diye bir şey yok. XP'de 10.1 imkanın yoktur. ATI Catalyst 9.4'ü yükledikten sonra da sorun devam ediyorsa tekrar yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 23 Nisan 2009; 17:01:48 >
  • tamam krdes sorun halloldu saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.