Şimdi Ara

Ekran kartı sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben böyle bir konu açmıştım, cevap gelmedi. Yapamadım onboard ekran kartını devre dışı bırakamadım Kendisi olmuyor. Ne yapabilirim, değiştirilebilir grafiklerdende olmuyor. Yardımlarınızı beklerim.

Laptop:Lenovo G510

Ekran kartı: AMD Radeon R7 M265 Series

Onboard ekran kartı: Intel (R) HD Craphics 4600

• quote:

Orijinalden alıntı: DollarKing

Ya arkadaşlar ben böyle bir konu açmıştım, cevap gelmedi. Yapamadım onboard ekran kartını devre dışı bırakamadım Kendisi olmuyor. Ne yapabilirim, değiştirilebilir grafiklerdende olmuyor. Yardımlarınızı beklerim.

Teoride BIOS'tan kapatabilirsiniz ancak çok nadir BIOS'larda bu seçenek mevcut, sizin laptopta bu seçeneğin olduğunu düşünmüyorum. Benimki HP ve bende yok. Her yerde AMD kartınızı kullanamazsınız masaüstü, dxdiag gibi ancak değiştirilebilir grafiklerden oyunları yüksek performansa alarak AMD kartınızla oynayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

quote:

Ya arkadaşlar ben böyle bir konu açmıştım, cevap gelmedi. Yapamadım onboard ekran kartını devre dışı bırakamadım Kendisi olmuyor. Ne yapabilirim, değiştirilebilir grafiklerdende olmuyor. Yardımlarınızı beklerim.

Teoride BIOS'tan kapatabilirsiniz ancak çok nadir BIOS'larda bu seçenek mevcut, sizin laptopta bu seçeneğin olduğunu düşünmüyorum. Benimki HP ve bende yok. Her yerde AMD kartınızı kullanamazsınız masaüstü, dxdiag gibi ancak değiştirilebilir grafiklerden oyunları yüksek performansa alarak AMD kartınızla oynayabilirsiniz.

Masaüstü sağ tıkla çıkan ayarlardan bahsediyorsan. Dedemiştim olmadı. Maalesef.

• quote:

quote:

quote:

Masaüstü sağ tıkla çıkan ayarlardan bahsediyorsan. Dedemiştim olmadı. Maalesef.

Evet. Oyun veya program OpenGL ve en azından Directx 9.0c destekliyse o kısımdan yüksek performans seçtiğiniz takdirde geçiş yapması gerekiyor. Hangi oyun veya programda sorun yaşıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Hepsi.. AC4 SR3 SR4, Mafia2 Payday 2 Minecraft hepsinde.
  • quote:

MSI Afterburner programını indirmenizi rica edeceğim. Sorun yaşadığınız oyunlardan herhangi birine girip programı açtıktan sonra GPU kullanım oranına bakın. Eğer bir hareketlilik var ise ekran kartınız geçiş yapıyordur ama 0 ise yapmıyordur. Sorun yaşadığınız oyunlardan AC4, Mafia 2 ve Minecraft bende geçiş yapıyor. Diğerlerini denemedim. Geçiş yaptığı halde bu sorunları yaşıyorsanız sorun büyük ihtimalle sürücülerden kaynaklanıyordur. Windows 7 kullanıyorsanız bu konuda yardımcı olabilirim.
  • quote:

quote:

MSI Afterburner programını indirmenizi rica edeceğim. Sorun yaşadığınız oyunlardan herhangi birine girip programı açtıktan sonra GPU kullanım oranına bakın. Eğer bir hareketlilik var ise ekran kartınız geçiş yapıyordur ama 0 ise yapmıyordur. Sorun yaşadığınız oyunlardan AC4, Mafia 2 ve Minecraft bende geçiş yapıyor. Diğerlerini denemedim. Geçiş yaptığı halde bu sorunları yaşıyorsanız sorun büyük ihtimalle sürücülerden kaynaklanıyordur. Windows 7 kullanıyorsanız bu konuda yardımcı olabilirim.

W8.1 maalesef
  • Evet, yok mu bilen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.