İşletim Sistemi= Windows Xp Sistem Üreticisi=Bios Sistem Modeli=P4M89-M7a Bios wersion=1.0 İşlemci= Intel Pentium 4 CPu 3.00GHZ(2Cpus) Bellek=1470MG Ram Ekran Kartı=VGA
Arkadaslar bu bilgisayarimin ozeliikleri markası Pegasus diye birsey bilgisayarimda ekran kartim olmadigindan hic bir zaman iyi oyun oynayamadim arkadasim bana ati radeon x300/x550/x1050 series 256mb bir ekran karti verdi bunu bigisayarima taktim kullandim eskisinden iyiydi ama yinede istedigim gibi olmamisti. Bilgisayar Oyun oynarken birden bire kitleniyordu reset atmadan kendine gelmiyordu.Son zamanlarda Ekranda mavi bir yazi gelerek kapanmaya basladi.Sizce bu sorun Ekran kartindami bana yardim edin. Bir yardım daha isteyecegim sizden ekran kartindandir diye kendime ekran karti baktim internetten sizin dusuncelerinizi aldiktan sonra alacagim linki buhttp://www.incehesap.com/palit_8400gs8400gspalit_ekran_karti-510-16575.html sizce bu bilgisayara uyum saglarmi simdiden cok tesekkurler.
CPU-Z programı ile özelliklere bakın, anakart marka ve modeli önemli. Ona göre ekran kartı seçelim. Sizin yazdığınız anakart sitesinde yok.