Şimdi Ara

EKRAN KARTI SÜRÜCÜ PERFORMANSLARI - TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartı sürücüleri baş belası olabiliyor bazen. onun icn forum kullanıcalıarın deneyimleriyle genişlycek ve driver secim konsunda yardım olacak bir bolum acmak gerek diye dusundum. laptopvideo2go sitesinden bakılabiliyor ama ingilizcesi olmayan arklarda vardır. enyakın zamanda buraya bazı veirler giricem.
    koaly gelsin

• www.laptopvideo2go.com 'dan indirdiğim nVidia 169.25 driverini , modded INF ile kullanıyorum. Müthiş performans farkı oluyor. Çok memnunum.
  • Arkadaşlar yeni 170 driverlar yayınlanmış daha ben denemedim ama şuan xp için olanı indiriyorum vista içinde var.
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showforum=73
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
  • Arkadaşlar bir türlü kuramadım.İndiridiğim dosyayı bi klasöre açtım setup ı çalıştırdım ama bana kurulum başlarken ekran kartınızla uyumlu driver bulunmadı diye hata verdi. Yüklemenin başka bir yolu varmı acaba? Ekran kartına baktığımda bendeki sürücüler daha eski sürüm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: paradoks_82

Arkadaşlar bir türlü kuramadım.İndiridiğim dosyayı bi klasöre açtım setup ı çalıştırdım ama bana kurulum başlarken ekran kartınızla uyumlu driver bulunmadı diye hata verdi. Yüklemenin başka bir yolu varmı acaba? Ekran kartına baktığımda bendeki sürücüler daha eski sürüm?

Vermiş olduğum siteden modded ınf dosyasınıda indireceksiniz driver klasörünü açtıktan sonra modded ınf dosyasını driver dosyasının içinde aynı uzantıya sahip dosya ile değiştireceksiniz o zaman kurulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.