Şimdi Ara

ekran kartı sürücüsü ne kadar önemli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ]s.a geforce 9500 gt ekran kartına sahıbım bılgısayar genellıkle oyunda kasma yapıyor tam anlamıyla kasma mı onuda bılemıyorum mause sekerek ılerlıyoır. goruntude problem yok ama mause kontrolden cıkıyor bunun ekran kartıyla bır alakası varmıdır..ekran kartı surucusu guncellestirmesi yaptıgım zaman ılk baslarda ıyı sonra yıne aynısı oluyor.. bu konuda ne tavsıye edersınız.. ilginiz için simdiden teşekkurler...

• ısınma problemi olmasın sakın... kasayı açıp bi bak ekran kartının sıcaklığına elin ile bi dokun soğutucuya yada yazılımdan da bakabilirsin.. tabi ki driver güncellemek önemli hemde çok bazen sırf o yüzden oyunları bile oynayamıyorum.... hatta hatırlattığın iyi oldu driver ı bi güncelleyeyim radeon hd 5830 extreme
  • sıcaklıktan degıl sanırım kontrol ettım.. yanlız formu dolasırken rastladım

bir arkadas acmıs konuda cewap yok yanlız.

Microsoft Wireless Mouse 5000 marklaı bir mouse'um var oyun oynarken fps veya pingte sorun yok pingim genellikle 50, fps 70-90 arası değişiyor ama mouse çok kasıyor lütfen yardım edin önceden sorun yoktu bugünlerde olmaya başladı.

benımkıde aynı set oyuzden olabılırmı acaba cunku guncel suruculerı kullanıyorum ekran kartıntan degıldır umarım bırde aklıma takılıyor
    anakart ve ram degıstırtım o zaman arastırmıstım ekran kartı sorun olmaz demıslerdı ama hala aklım orda
    .
  • yani o senin algına bağlı bak benim oynadığım bır oyunda bir bölüm full kar ve mause kontrolu kayboluyor. Fps yerinde. Bak bu sorun ekran kartından anladın mı. Ama herhangi bir sekılde donuyosa bu ramin zorlanmasındandır. Sorun bunlarsa şanslısn ama ana kart araya girerse paçaları sıva işin var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.