3,5-4 yıldır kullandığım sistem,ekran kartım HIS H687QN1G2M HD6870, IceQ X Turbo bozuldu.Acil yeni bir ekran kartı almam gerekiyor.Bir yıl içinde yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ,alacağım ekran kartını bu sistemde de kullanacağım,ona göre tavsiye yaparsanız sevinirim.Bütçem 800-1200 tl arası.
Direk marka ve model önereyim. Evga 960 4GB. Ben vatan'dan 940 liraya almıştım şuan 1100 lira ama gayet memnunum kartımdan.
1000 Lira civarında bence en ideal R9 380X. GTX960'dan daha performanslı bir kart.
En iyi update seneçeklerinden birisi olan GTX750 Ti alabilirsin şu an update seçeneklerinin en alt kısmında yer almakta ama bir zamanlar iyi bir karttı ama şimdi biraz düşemeye başladı GTX750 Tİ hala idare edecek iyi bir kart ama artık orta seviyeden düşük seviyeye düşmüş bir oyuncu kartı olduğunu belirtemk isterim ama isterseniz orta seviyeleri atlayıp size yüksek seviyedeki update seçeneklerinde en sonda yer alan GTX950 yi önerebililirim ama istersen yüksek seviyeli ekran kartlarının en iyilerinden olan GTX980 alabilirsin ama 1000TL yi geçeceğinden aminim ve seni çok uzun süre götürecektir ama sana tavsiyem tüksek seviyenin sonundaki GTX950 yi alman
Bence 750ti almalısınız çünkü hem maxwell mimarisi ( 970 ve 980'de kullanılan mimari) hem de düşük güç tüketimi ( o kadar düşük ki üzerinde güç girişi yok tüm elektriği pci girişi üzerinden çekiyor 75w gibi bişi çekiyor sanırsam). R7 265 daha iyi performans gösterebilir fakat bu fark 3-4 fps'i geçmez. 750ti mimarisi sayesinde 2 yıl sonra r7 265'e fark atabilir.javascript:void(AddText(''))
1000 Lira civarında bence en ideal R9 380X. GTX960'dan daha performanslı bir kart.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme