arkadaşlar bana ekran kartı oyun için lazım oluyor cod 5 far cry 2 vb. oyunları oynuyabileceğim ve geleceğe de yönelik ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe:350-400 tl
quote:
Orjinalden alıntı: nanisinan
arkadaşlar bana ekran kartı oyun için lazım oluyor cod 5 far cry 2 vb. oyunları oynuyabileceğim ve geleceğe de yönelik ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe:350-400 tl
Sisteminiz nedir???? Ayrıca tavsiyem anasayfadaki karşılaştırma testlerine de bir göz atın
pentium 4 3,06 Ghz çift çekirdek anakartım foxconn RC4107MA-S2
9600GT,HD4670,8800GT
Fakat işlemci 8800gt ye darboğaz yapabilir
9600GT HD4670 peki sizce hangisini tercih etmeliyim ben pek bu konuları anlamıyorum birde darboğaz olayı ne oluyor?
quote:
Orjinalden alıntı: nanisinan
9600GT HD4670 peki sizce hangisini tercih etmeliyim ben pek bu konuları anlamıyorum birde darboğaz olayı ne oluyor?
9600 GT işinizi görecektir. Birçok testte başarılı , orta seviyede iyi bir fiyat/performans kartıdır. Darboğaz da, kısaca işlemciden kaynaklanan ekran kartından tam randıman alamama olayıdır. Yani high'da 30 alırsanız siz, başkası 40 alabilir. İşlemciye bakar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme