Şimdi Ara

ekran kartı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 g ddr3 1333mhz kingston hyperx
    Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD 880G DDR3 1866(OC) Soket AM3 Anakart
    high power 750 watt

pcı exp 2.0 desteklidir diyor yuvalar için anakart kitabında ben 2.1 destekli bir karta takamazmıyım?
    eski crtlerden var anakart çıkışındaki dvi girişine adaptör takarak bağlasam aldığım kart çalışır mı?

• Pci express konusunda bir şey diyemeyeceğim. Dönüştürücü kullanarak tabi ki takabilirsin ben o şekilde oynuyorum lcd tv de. Ne amaçla kullanacaksın ve ekran kartı için bütçen nedir?
  • oyun amaçlı olacak ama 1 gb ddr5 256-bit olmasını istiyorum. bütçe sorun değil 600 lere kadar çıkabilirim.

• Güç kaynağı 12V kanalından yüksek amper versin. (18A'den uzak dur)
    Ekran kartı sorun yaratmaz.
  • güç kaynağını almadıytsan

saphire Pure 625w al birçok neden sıralayabilirim sana alman için :)..

Ekran kartınıda 6850 alman yeterli gelir yada gtx 460 da olabilir..

Cf yapıldığında 6850 daha iyi oluyor..

anakartıda 870 A ud3 öneririm.. çok neden sıralanabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dronegd

güç kaynağını almadıytsan

saphire Pure 625w al birçok neden sıralayabilirim sana alman için :)..

Ekran kartınıda 6850 alman yeterli gelir yada gtx 460 da olabilir..

Cf yapıldığında 6850 daha iyi oluyor..

anakartıda 870 A ud3 öneririm.. çok neden sıralanabilir :)

Güç kaynağı var zaten arkadaşın yazmış...

6850 ve gtx 460 da iyi seçimler fakat gtx 470'e bütçe varken 6850 tavsiye etmem...

6850 cf gayet iyi performans veriyor fakat ben hala yeterli f/p sağladığına inanmıyorum zira en ucuz 6850 şu anda gigatek'de 369 lira. Bunun iki tanesi size bir gtx 570 aldırır ms'siz bir hayat vaad eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle cevap veren üstadalarıma çok teşekkür ediyorum bu saatte zahmet edip yazdıkları için.
    yalnız dediğim gibi benim anakarta o üst model kartlar uyarmı 2.0 destek var diyo sadece.
    hd5850 neden 6000 serisinden daha pahalı aklım almadı?
    nvidiada ısınma sorunu oluyor diye okumuştum yine burda forumlarda. yinede olsa bile atimi nvidia mı diyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecstatica83

öncelikle cevap veren üstadalarıma çok teşekkür ediyorum bu saatte zahmet edip yazdıkları için.
    yalnız dediğim gibi benim anakarta o üst model kartlar uyarmı 2.0 destek var diyo sadece.

Cevabı verildi.
    quote:

Orijinalden alıntı: ecstatica83
    atimi nvidia mı diyorum?

Sihirli soruyu sordun.
    Harcayacağın paraya göre ekran kartı modeli seçmelisin. Markası değil. Model tavsiyesini arkadaşlar verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 17 Aralık 2010; 4:44:10 >
  • Bahsi geçen kart daha düşük profilli bir model o yüzden daha ucuz. 5xxx serisindeki 5770'e tekabül ediyor teknolojik güncellemeler dışında. Tavsiye 5850 yönünde eğer ısınma problemi problem olur diyorsan Kaldı ki 5850, 6xxx serisiyle beraber f/p oranı oldukça yüksek bir kart haline geldi. Biraz daha ucuzlasa cuk oturur gibime geliyor. Tekrar düşününce ben bile alabilirim kenarda dursun diye
  • ATI
  • yanlış anladıysam 6xxx serisi yerine 5850 tavsiye ediyosunuz dimi?
    peki markayla ilgili sapphire ya da sapphire vapor arasında fark varmı? ya da başka bir marka tavsiyeniz? biliyorum çok başınızı ağrıtttım ama ilk defa böyle güzel bir sistem toplama imkanım oldu mazur görün beni.
    powercolor
    gigabyte
    sapphire
    sapphire vapor
    sizce hangisi?
  • Arkadaşım , 6870 varken, 5850 alınacak bir kart değil ,örnek vermem gerekirse 6870 5850den daha iyi ,5850 en ucuzu 500 lira iken 6870'i 450-460 TL civarında bulabilirsin

• HIS HD6870 Fan 1 GB 256Bit DDR5 16X 502,17 TL
    bunu almanızı tavsiye ederim
  • HIS RADEON 5570 2GB DDR3 DX11 128 bitEKRAN KARTI sizce bu kart iyi midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.