Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiye (gtx 780) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İslemcinin OC li sicakligini hatirliyamadigim icin yazmadim eve gecince onuda yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzade123 kullanıcısına yanıt
    monitörünün çözünürlüğü öğrenmek için sormuştum. AMD kartlar 1080p üzeri güzel performans veriyor aklında bulunsun dicektim ama 1080p monitörün. genel olarak 60hz kullanıyorsan işlemciye oc gerekeceğini sanmıyorum, ekran kartını beslicektir sıkıntı yok. 99 derece oldukça yüksek ve ekran kartı muhtemelen hız düşürüyordur. işlemcinde güzel bir soğutucu var ise ve ekran kartının fanı manuel olarak ayarlarsan biraz sese karşılık ısınma problemini çözeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

monitörünün çözünürlüğü öğrenmek için sormuştum. AMD kartlar 1080p üzeri güzel performans veriyor aklında bulunsun dicektim ama 1080p monitörün. genel olarak 60hz kullanıyorsan işlemciye oc gerekeceğini sanmıyorum, ekran kartını beslicektir sıkıntı yok. 99 derece oldukça yüksek ve ekran kartı muhtemelen hız düşürüyordur. işlemcinde güzel bir soğutucu var ise ve ekran kartının fanı manuel olarak ayarlarsan biraz sese karşılık ısınma problemini çözeceğini düşünüyorum.

evet işlemcimde sogutucu var.ekran kartınında stok fanı orjinalde 2 adet ama 1 adeti kırıldı oraya işlemci fanı taktılar buda manuel olarak ayarsamda tek bir fana etki edecektir diye tahmın ediyorum tabı sen daha ıyıbilrisin pek bilgim yok bu konularda bır sakıncası yoksa kasayla ilgili bise sorabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11227-00-40g-r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71709
    ben olsam bunu alırdım kalan para ile ssd alırım

+1
    haydi sor sor estağfurullah kardeş, sor tabi ki.
  • quote:

Kardesim iste kasa :) ben bunu arti sekilde nasil sogutabilirim
     Ekran kartı tavsiye (gtx 780) Ekran kartı tavsiye (gtx 780)

masanın tasarımı yüzünden bu şekilde kullanıyorsun sanırım. raf gibi duran kısmı çıkarta biliyorsan kaldır. kasa orada hava sirkülasyonu açısından hiç iyi olmamış. kasanın yan kapağı şeffaf ve ayrı yeten havalandırma için fan yeri ve pencere var. yapabiliyorsan kasayı masanın üstünde kullan. havalar ısınınca ve petek yanmadığı zamanlarda tekrar aşağı indirebilirsin. bu kadar para verip ekran kartı alacaksan bence kasayı bu şekilde kullanma. şimdi dikkat ettim kasayı masanın sol tarafına değil sağ tarafına dayat. pc kasaları genel olarak sol kapaktan hava alır. masanın soluna dayatırsan orayı kapatmış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 17 Şubat 2014; 20:13:59 >
  • quote:

masanın tasarımı yüzünden bu şekilde kullanıyorsun sanırım. raf gibi duran kısmı çıkarta biliyorsan kaldır. kasa orada hava sirkülasyonu açısından hiç iyi olmamış. kasanın yan kapağı şeffaf ve ayrı yeten havalandırma için fan yeri ve pencere var. yapabiliyorsan kasayı masanın üstünde kullan. havalar ısınınca ve petek yanmadığı zamanlarda tekrar aşağı indirebilirsin. bu kadar para verip ekran kartı alacaksan bence kasayı bu şekilde kullanma. şimdi dikkat ettim kasayı masanın sol tarafına değil sağ tarafına dayat. pc kasaları genel olarak sol kapaktan hava alır. masanın soluna dayatırsan orayı kapatmış olursun

Kasayi ancak masanin ustune cikarabilirim oda kablolar ortadan gitmesi lazim soldaki raf gibi gordugnz sey sabit direk kasa icin tasarlanmis boy ve olculerine gore onu alip saga koymam imkansiz yani anliycaginiz cok zod bir durum :) kasa ici fanlari arttirsam faydadi olur mu daha guclu fanlarla destekledem icini ne dersiniz

önde ve arkada fan varsa bir tane de yukarıya takabilirsiniz yeri var mı bilmiyorum. yada en temizi kasayı masanın üstüne çıkarın bence. bu şekilde sıcaklık değerlerini kontrol edin.
  • quote:

önde ve arkada fan varsa bir tane de yukarıya takabilirsiniz yeri var mı bilmiyorum. yada en temizi kasayı masanın üstüne çıkarın bence. bu şekilde sıcaklık değerlerini kontrol edin.

Evet kardesim yer var yukarda.simdi masaya cikaricam kasayi sicaklik sonuclarini paylasirim bakalim farklilik olucak mi :) ilgin icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: benzade123

quote:

O kasaya resmen hakaret olmus. Hocam o
    kasaya en kisa zamanda ordan kurtarmak icin bir care bul. Yoksa ne yaparsan yap hava sirkulasyonu yuzunden basin cok agriyacaktir. Benim nacizane onerim sol taraftaki bosluga sehpa tarzi birseyin uzerine koyman. Boylece hem kaloriferden kurtarmis olursun hemde arada kalmamis olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

quote:

Orijinalden alıntı: benzade123

quote:

O kasaya resmen hakaret olmus. Hocam o
    kasaya en kisa zamanda ordan kurtarmak icin bir care bul. Yoksa ne yaparsan yap hava sirkulasyonu yuzunden basin cok agriyacaktir. Benim nacizane onerim sol taraftaki bosluga sehpa tarzi birseyin uzerine koyman. Boylece hem kaloriferden kurtarmis olursun hemde arada kalmamis olur.

Kardesm cok dogru diyosun ama sol tarafta bosluk yokki masa duvare ve yere monteli elektirik prizlerinin gectigi yer ise kasaya ayrilan bolumun arkdasi kablolari masaninn arkdasindan atamiyorsun sıgmiyor cnki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.