Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiye (gtx 780)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı günler.Elimdeki Msı gtx 580 ekran kartı mevcut bunu arkadaşıma vermeyi düşünüyorum ve yeni bir ekran kartı almak istiyorum bundan dolayı görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

Almayı düşündüğüm kart gtx 780 serisi ( farklı kart öneriniz varsa belirtebilirsiniz).Asus mu Msi mi zotac mı kararsızım bunların içerisinde 780 serisi olanlardan hangisi önerirsiniz tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Sistemim şu şekilde ;
    i5 2500k işlemci
    8 gb 1333mhz ram
    asus P8P67-pro anakart

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11227-00-40g-r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71709
    ben olsam bunu alırdım kalan para ile ssd alırım

Yorum icn tskkurler kardesim ancak ssdtim mevcut :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o zaman sadece kartı al paran cebinde kalsın
  • :) bakalim diger arkdaslar ne gibi fikirler sunucaklar

• Çok zorunlu kalınmadıkça ASUS veya MSI dan şaşmamak gerek. Asus GTX780 DirectCu II alabilirsin. Ama Sapphire R9 290 Tri-x hem daha ucuz hem daha performanslıdır. Bunu da göz önünde bulundur.

• asus directcu 2 aldım r290 ların oc li modellerini bile solluyor kart ve artı nvidia nın driver güncellemeleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakında bende almayı düşünüyorum. ZOTAC GTX780 AMP! öneririm veya OC yaparım diyorsan ASUS GTX780 DIRECTCU II daha ucuz. ikisi de vatanda mevcut ve oc potansiyeli çok yüksek kartlar. AMD kartlar kadar ısınma problemleri olmaması ayriyeten serin ve sessizlik sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

yakında bende almayı düşünüyorum. ZOTAC GTX780 AMP! öneririm veya OC yaparım diyorsan ASUS GTX780 DIRECTCU II daha ucuz. ikisi de vatanda mevcut ve oc potansiyeli çok yüksek kartlar. AMD kartlar kadar ısınma problemleri olmaması ayriyeten serin ve sessizlik sağlıyor.

OC yapmayı düşünmüyorum kart için neden diye sorarsan pc kasası oyle bir yere denk geliyor ki kalorifer peteğinin tam yanında haliyle aşırı ısınma yapıyor kasa içi oyuzden oc biraz sıkıntı çıkartabilir soğutucusu iyi bi kart olursa çok iyi olur aslında zotac olur ancak performans bakımından hangisi iyidir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: loknes1

asus directcu 2 aldım r290 ların oc li modellerini bile solluyor kart ve artı nvidia nın driver güncellemeleri

acaba yük altında sıcaklık kaç derece kardeşim söylermısn sana zahmet
  • http://www.youtube.com/watch?v=GAROjjGTH0c al burdan bakabilirsin saf performansa ama sen gene gider 780 alırsın bence
  • benzade123 kullanıcısına yanıt
    Oc yapmazsanız 55-60 c arası oc yaptığınızda(az bir oc değil 200 mhz üstü gpu hızı artırımında) ise oto fanda 68-72 c arası full yükteki değerleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Şubat 2014; 17:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Oc yapmazsanız 55-60 c arası oc yaptığınızda(az bir oc değil 200 mhz üstü gpu hızı artırımında) ise oto fanda 68-72 c arası full yükteki değerleridir.

teşekkürler yorum için :) bu derecelere bide benım kalorifer sıcaklığını ekledık mı 10 derece çıkar herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

http://www.youtube.com/watch?v=GAROjjGTH0c al burdan bakabilirsin saf performansa ama sen gene gider 780 alırsın bence

:) doğru tespit yapmışşın nedense 780 lere daha bı sıcak bakıyorum ama vıdeo da performanslar ortada aslında
    performans açısından en iyi msı 780 lightning diye biliyorum. evganın özel modelleri var ki türkiyeye gelmiyor. ondan sonra zotac AMP geliyor ki kart titanı az farkla da olsa geçiyor ve bu onu 290 nın değil 290x in rakibi yapıyor. 780 stok durumda 290 dan geride ama kartın potansiyeli var. 290 trix de oc lu geliyor ama referans kartın üzerine hiç birşey koyamıyor. bence zotac AMP hem sessiz hem serin hemde görüntü olarak daha güzel bir tasarıma sahip. oc yapmicaksan ve 780 alıcaksan kesinlikle oc yapılmış modelleri tercih et. aksi taktirde r9 290 ellerinden öper. dediğim gibi tabi bulabilirsen 780 lightning hem tasarım hem performans hem serin sem sessiz ama pahalı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 17 Şubat 2014; 18:10:49 >
  • quote:

performans açısından en iyi msı 780 lightning diye biliyorum. evganın özel modelleri var ki türkiyeye gelmiyor. ondan sonra zotac AMP geliyor ki kart titanı az farkla da olsa geçiyor ve bu onu 290 nın değil 290x in rakibi yapıyor. 780 stok durumda 290 dan geride ama kartın potansiyeli var. 290 trix de oc lu geliyor ama referans kartın üzerine hiç birşey koyamıyor. bence zotac AMP hem sessiz hem serin hemde görüntü olarak daha güzel bir tasarıma sahip. oc yapmicaksan ve 780 alıcaksan kesinlikle oc yapılmış modelleri tercih et. aksi taktirde r9 290 ellerinden öper. dediğim gibi tabi bulabilirsen 780 lightning hem tasarım hem performans hem serin sem sessiz ama pahalı :D

http://www.hepsiburada.com/liste/msi-nvidia-geforce-gtx-780-3gb-384bit-gddr5-directx-111-pci-e-30-ekran-karti-n780-lightning-le/productDetails.aspx?productId=bd304490&categoryId=204&navq=categoryid%3d204%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd304490%26fh_lister_pos%3d7%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bmsi%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_204%257d%26fh_refview%3dlister dediğiniz kart bumudur acaba birde birde oc yapılmış modeller hangileri bilgilendirirsen sevinirim

aynen öyle. kartın tasarımı çok hoşuma gidiyor resmen beni al diye bağırıyor bu kartlar özellikle oc lu geliyor. zotac AMP de öle. ASUS GTX780 DIRECTCU II ve MSI GTX780 TWIN FROZR da oc yapılmış ama nispeten daha düşük seviyede. hemen hepsi hem sessiz hemde serin çalışır. gün gelir oc yapmak gibi bir düşünceye kapılırsan da seni yarı yolda bırakmaz. bu arada monitörünü de sorabilirmiyim ve işlemcide oc var mı?
  • quote:

aynen öyle. kartın tasarımı çok hoşuma gidiyor resmen beni al diye bağırıyor bu kartlar özellikle oc lu geliyor. zotac AMP de öle. ASUS GTX780 DIRECTCU II ve MSI GTX780 TWIN FROZR da oc yapılmış ama nispeten daha düşük seviyede. hemen hepsi hem sessiz hemde serin çalışır. gün gelir oc yapmak gibi bir düşünceye kapılırsan da seni yarı yolda bırakmaz. bu arada monitörünü de sorabilirmiyim ve işlemcide oc var mı?

Tabiki sorabilirsin kardesim :) monitor 3 boyutlu tercih ettim zamaninda ancak pismanim o kadar para verdik kullanmiyoruz 4 boyutunu lg d2342p markasi bu islemcide OC vardi anakarttan oc yapiyorum ben tpu tusu var onu aciyorum ancak dedigim gibi yeni eve tasindik kasa tam petegin yaninda ve erzurum soguk bir memleket geceleri asiri derecede artiyor sicaklik buda kasaya etki ediyor ekran kartim 99 dereceyi goruyor oyunda boyle olunca islemciyi epu moduna aldim dusuk mod diye biliyorum ben bunu :)

• Yanliz ekran kartinda soyle bi durum var kartin stok fani kirilinca normal bi islemci fani oturtular bir normal fani var birde uzerinde islemci fani :) belkide bu asiri isinmasina neden oluyodur artik bilemiyorum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.