Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bf4 için ekran kartımı değiştirmek istiyorum
    Bütçem 600 tl benim aklımda amd hd 7870 dc2 v2 2gb 256bit gddr5 16 x va r ama benim sistem onu kaldırırmı şüphepliyim oyüzden size danışayım dedim sistemim şöyle...
    Anakart:asus M5A78L-M LX
    İşlemci:amd athlon II X2 260 3.2 ghz
    Ram:kingston 4gb 1333 mhz tek modül
    HDD:seagate 1.5 tb
    Psu:everest 500w
    Cpucooler: cooler master fan 10 cm

Bu sistem almak istediğim ekran kartını desteklermi yada sizin öneriniz nedir bu sisteme uygun bf4 için hangi ekran kartını almalıyım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt_rhyme -- 5 Kasım 2013; 1:15:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemcin biraz bottleneck yapabilir ama eğer uyarsa sana tavsiytem gtx 760 olur.
  • Adam gibi BF4 oynamak istiyorsan işlemci değişmek zorunda boşuna ekran kartına para verme .....
  • İşlemci almıştım amd fx 6300 3.4 ghz ama sistem afalladı buraya konu bile açtım hatta yardım gelmedi iade ettim bf 4 için sistem tavsiye edebilirmisin ve cod:ghost için maksimum 3000 tl bütçelik teşekkürler

• serty23 kullanıcısına yanıt
    elimdeki anakarta hangi işlemciyi almam gerek sizce Fx 6300 aldım çalıştıramadım bişeyler yetersiz geldi galiba pc açılıo 20 saniye açık kalıo kapanıodu geri iade ettim hangi işlemci almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt_rhyme

elimdeki anakarta hangi işlemciyi almam gerek sizce Fx 6300 aldım çalıştıramadım bişeyler yetersiz geldi galiba pc açılıo 20 saniye açık kalıo kapanıodu geri iade ettim hangi işlemci almalıyım?

Güzel bir işlemci almışsın neden iade ettin anlamadım , BİOS ile alakalı bir problem olmuş olmalı 20 lira verip bir bilgisayarcı da işlemci değişimi yapabilirdin...İkinci elden phenom 2 x4 yada x6 bakabilirsin ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistem değişimine karar verdim intele dönücem i5 3570k 3.4 ghz bu işlemciye hangi anakart gider bu aylık bütçem 750 tl

• quote:

Sistem değişimine karar verdim intele dönücem i5 3570k 3.4 ghz bu işlemciye hangi anakart gider bu aylık bütçem 750 tl

o power suplay ıle sıze hıc bır ekran kartı önermiyorum.
  • O psu varken nvidia kart almanizi tavsiye etmem amd lerden daha fazla enerji yakan kartlardir. Illa nvidia kart alicam diyorsaniz psu yu da degistirmeniz gerek...

• quote:

Merhaba arkadaşlar bf4 için ekran kartımı değiştirmek istiyorum
    Bütçem 600 tl benim aklımda amd hd 7870 dc2 v2 2gb 256bit gddr5 16 x va r ama benim sistem onu kaldırırmı şüphepliyim oyüzden size danışayım dedim sistemim şöyle...
    Anakart:asus M5A78L-M LX
    İşlemci:amd athlon II X2 260 3.2 ghz
    Ram:kingston 4gb 1333 mhz tek modül
    HDD:seagate 1.5 tb
    Psu:everest 500w
    Cpucooler: cooler master fan 10 cm

Bu sistem almak istediğim ekran kartını desteklermi yada sizin öneriniz nedir bu sisteme uygun bf4 için hangi ekran kartını almalıyım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

bence once guc kaynagını degıstır kartta sıkıntı yasatmasın daha ıyı bır markanın 600 wattınnı alabılırsen yenı alcagın kart ıcınde ıyı olur. gxt760 bulabılırsen o fıayata bence onu alman ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 8 Kasım 2013; 13:09:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkurtlar34

O psu varken nvidia kart almanizi tavsiye etmem amd lerden daha fazla enerji yakan kartlardir. Illa nvidia kart alicam diyorsaniz psu yu da degistirmeniz gerek...

nvidia kartlar kepler teknolojısıyle yanı gtx serısınden ıtıbaren amd den daha az guc tuketır.
  • Arkadaslar yeni sistem topladim
    Ve mavl ekran hatasi aldim sistem soyle..
    Anakart:Gigabyte B85 HD3 1600 mhz ddr3 1150 soket
    Islemci:lntel i5 4670k 3.4 ghz
    Ram:corsair wengeance 4gb 1600 mhz
    Ekran karti:asus gtx650tiboost 2gb 192 bit
    Psu:xigmatec 600 wat

Hard disk zaten var 1.5 tb icinde win7 kurulu direk taktim tam acilcak gibi oluyor mavi ekran geliyor reset atior yine ayni hata sorun ne olabilir ramdende olabilirmi acil yrdim lutfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.