Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ekran kartı tavsiyelerinize ihtiyacım var bütcem 500 tl yi destekliyo ekran kartının takacağım diğer pc parçaları

ASUS Crosshair IV Formula AM3 AMD 890FX/SB850 DDR3 2000MHz(O.C) Anakart

AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1333MHz CL7 1.5V Dual Kit Ram

ÇİFT FANLI KULE SOĞUTUCU (STOKTA KALMADIGI İÇİN TAM OLARAK YAZAMADIM)

Siz yerimde olsaydınız hangi ekran kartını alırdınız ???

NOT: Sadece oyun için alıyorum (Online Oyunlar)

TAvsiyeleriniz için şimdiden tşkr ederim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İşlemciyi X6 1090T yapabilirsiiz 100mhz için boşuna fiyat farkı ödemeyin.

Anakartı AM3+ 990x ya da 990FX çipset alın ve o anakarta da o kadar para vermeyin.

HD6950 1Gb "çift fanlı" model olarak PowerColor yada VTX markalarına bakabilirsin.

Kasa ve psu nedir onu da belirtin.
  • Ekran kartı dısındaki diger parçaları alalı 7 ay dan fazla oldu değiştirme imkanım yok malesef. psu 650w. kasa colormaster.

XFX hd 6850 dual fan ekran kartı sizce nasıl?
  • Anladım yapıcak bir şey yok o zaman

HD6870 Sapphire modeline bakın HD6850 ile çok az fiyat farkı var onu düşünün derim, daha performanslı olur, psu'da rahatlıkla yeterli olur
  • xfx hd 6850 be hakkında ne düşünüyosnz ?
  • HD6870 daha iyi iken HD6850 alınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkhan44

xfx hd 6850 be hakkında ne düşünüyosnz ?

Fiyat olarak pahalı kur yüzünden vatan indirimlerinde dahi 340a falan gidiyor yanılmıyorsam

350-360 tlye 6870 daha alınabilir duruyor

Edit: Dolar kuru ve kampanya bitişleri nedeniyle 385 tl civarında
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-43147-SAPPHIRE-Radeon-HD6870--1-GB--GDDR5--256-Bit--Ekran-Karti---11179-09-20G.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 27 Eylül 2011; 1:20:35 >

• hd6870 suan vatanda 454 tl den satış :S
  • Eksen'den alın çok daha ucuz aynı ürün
  • Bşy sormak istiyorm aramızda vatan bilgisayardan ekran kartı yada ona benzer parça alıp 2 gün sonra değiştiren oldumu merak ettigim değişim için ne gerekli?
    bugun aldıgım ekran kartını yarın değiştirmem mümkünmü?
  • Ürünün kutusu vs açılmadıysa veya açıldıysa da kullanılmadıysa değiştirmeniz mümkün.Size fiyat tutarında çek vereceklerdir başka üründe kullanmanız için
    Aynı gün içinde ise paranızı iade isteyebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

Ürünün kutusu vs açılmadıysa veya açıldıysa da kullanılmadıysa değiştirmeniz mümkün.Size fiyat tutarında çek vereceklerdir başka üründe kullanmanız için
    Aynı gün içinde ise paranızı iade isteyebiliyorsunuz

aldığım ürünü suan kullanıyorum kasamı götürdüm parçayı onlar taktı ve kutusu + kutu içeriği faturası herşeyi duruyo dün aldm yarın değiştirmeyi düşünüyorum??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkhan44 -- 27 Eylül 2011; 1:39:45 >
  • Bir ihtimal sorun çıkarırlar kullanıldığı için ama ortak bir dil ve iletişimle sorununuzu çözebilirsiniz.

1 hafta ses kartı kullanıp değiştirdiğimiz olduydu bir arkadaşta
  • Umarım değiştirirler değiştirirlerse saphire hd6870 kesin alıyorm =)
  • İade etsenizde size ödediğiniz tutar kadar çek vericekler, orada kullanmak zorundasınız malesef.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/xfx-hd-685x-zdbc-hd6850-black-edition-o.c.-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53154

422 TL

Eğer sizdeki bu ürün ve fiyat aynı ise, +30 TL civarı verip HD6870'i alırsınız.

Ama sonuçta Eksen'den çok daha ucuza almış olurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 27 Eylül 2011; 2:01:10 >

• Ewt suan kullandgm ürün bu yetkili okey verdikten sonra direk alıcam. ben kasayıda vatandan topladm dudullu şubesi çok yakın başka yere bakmak istemedm.
  • ek kazanç isteyenler------->http://tinyurl.com/62h5zsr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.