Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Biliyorum Bu Tür Mesajlar sıskmıştır Artık Ama Ne Demişler Bilene Sor Bende soruyorum;

Benim onboard anakartım doğal olarakta 128mb intel chipset ekran kartım var bu ekran kartı bana yetip artıyordu çünkü sadece nette takılıyordum bu aralar ise oyun durumu çıktı sizden isteğim bana 5-80 ytl arası en iyi ekran kartı tavsiyesinde bulunmanızdır. Anakart intel 945g çift çekirdek yani 16x olma ihtimali yüksek tam bilmiyorumda neyse yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• dostum 2.el bölümüne bak biraz orda güzel ekran kartlarıvar tam senlik yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kayi_Beyi

Arkadaşlar Biliyorum Bu Tür Mesajlar sıskmıştır Artık Ama Ne Demişler Bilene Sor Bende soruyorum;

Benim onboard anakartım doğal olarakta 128mb intel chipset ekran kartım var bu ekran kartı bana yetip artıyordu çünkü sadece nette takılıyordum bu aralar ise oyun durumu çıktı sizden isteğim bana 5-80 ytl arası en iyi ekran kartı tavsiyesinde bulunmanızdır. Anakart intel 945g çift çekirdek yani 16x olma ihtimali yüksek tam bilmiyorumda neyse yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ikinci elde x850xt var 65ytl ye baya iyi bir karttır fakat sm 3.0 desteği olmadığı için bazı oyunları açmaz örneğin grid,vegas2 ..faka bütçene uygun performanslı bu var ama 100ytl verebilirsen son çıkmış oyunları orta ayrlarda oynayabilirsin,mesela x1800 serisinden kartlar satılmakta 2.el bölümünde fiyatlarıda 100ytl civarında.

• Geforce 6600 256 mb ekran kartı alabilirsin..hiç olmazsa eski kartından 1000 kat daha iyi..
  • bende 6600 var çok dandirik sendeki 128 likten pek farkı olacağını sanmam

3650 al derim 110 ytl ye kadar düştü kaçırma bence
  • ikinci el x1650 ddr3 yada 7600gs rahatça yetecekdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

bende 6600 var çok dandirik sendeki 128 likten pek farkı olacağını sanmam

3650 al derim 110 ytl ye kadar düştü kaçırma bence

+1 bencede al keyfine bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O fiyata forumun 2. el bölümünden rahatlıkla X850Xt, 7600GT yada X1650XT alabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.