Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anakartım Gigabyte GA-F2A78M-HD2

AMD A8-7600 4 x 3,8 GHz Turbo işlemci var Radeon HD R7000 mit 4GB HyperMemory 6xCore APU entegre ekran kartı heralde

ben harici birşey takmak istiyorum ne tavsiye edersiniz ?

• yokmu arkadaşlar ekran kartı tavsiyesinde bulunacak ?
  • bu işlemci ile r7 250 alıp crossfire yapmak mümkün daha üst bir kart ile ne yapabilir bilgim yok malesef.
  • dogubeyi41 kullanıcısına yanıt
    r7 250 üzeri ile crossfire olmuyor bildiğim kadarıyla fakat zaten salt ekran kartını darboğaz olmadan normal olarak kullanabilmen lazım
  • sence bunu en güzel nasıl orta halli birşey yaparım hocamcrossfire nasıl olur onuda bilmiyorum
  • 270al crosfire yapmana gerek yok performans epey artar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde hocam bu anakartta 4 ram slot var 2x8 gb ram var bu 32 olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogubeyi41 -- 17 Ocak 2016; 6:47:51 >
    Olur ayni ramlerden alip takarsin Ama 16 gb ram ekleyince performans ucacak artacak saniyorsan oyle bir sey yok Render falan almiyorsan farki goremeyeceksin (apunun icindeki ekran kartina bir yere kadar etkisi vardi ramin simdi 270x alinca gerek olmayacak)

Crossfire 2 amd karti birlikte kullanmaya yarar apunun icinde r7 serisi kart var r7 250 ve r7 240 ile birlikte calisabiliyor

270x alirsan 7600 un icindeki ekran karti iptal olacak gerek de kalmayacak

270x psu yetiyorsa sorun olmaz kullanirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ocak 2016; 11:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 480lik hocam psu 500 max gtx 750ti nasıl
  • 270x te 500 w istiyor gtx 750ti mı önerirsiniz hocam ben açık söylim oyun oynamak için almayacağım sadece arada online oyun oynarsam veya facebook oyunları kullanım amacım normal film izlerim internette sıkıntı çıkarsın istemem kasma vs. download yaparım gtx 750ti çekip rami 32 gb yapsam 3-4 sene rahat götürür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogubeyi41 -- 17 Ocak 2016; 17:55:12 >
  • karar verdim hocam

MSI Grafikkarte »GTX750 Ti OC Twin Froz alacam tşkler
    Gtx750 ti iyi rami bosu bosuna 32 ye cekme yarari olmaz sana kolay gelsun

• tşk hocam yardımın için dediğin gibi öylede yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Gtx750 ti iyi rami bosu bosuna 32 ye cekme yarari olmaz sana kolay gelsun

gigabyte'ınkinimi alayım msi'ninkinimi reis
    https://www.otto.de/p/gigabyte-grafikkarte-nvidia-geforce-gtx-750-ti-gv-n75td5-2gi-2gb-gddr5-500938797/#variationId=500938798
    msi'ninki
    https://www.otto.de/p/msi-grafikkarte-gtx750-ti-oc-twin-frozr-486679591/#variationId=486679600

Ben ucuz olani alirdim ama sen burda degilsin sanirim garantiye gore karar ver

• 2 side ayni yerden alacam hocam bozulursa 2 side ayni yere gidecek hala. Ucuz olanmi diyorsunuz

Aradaki fark bana koymaz msi al çift fanlı boost clock ve çekirdek hızı biraz daha yüksek
  • hocam gtx 750 ti taktım işlemci fanını değiştireceğim daha iyi birşey alayım alacağım fanda dikkat etmem gereken nedir anakart modelimi vereyim Gigabyte GA-F2A78M-D3H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogubeyi41 -- 23 Ocak 2016; 16:20:52 >
    fm2 destekli soğutucular uyar kardeşim soket desteğine dikkat et alırken yeter Bİrde forumda bir godavari apu konusu var orada insanların kullandıkları soğutucuları görebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.