Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, benim birtane ekran kartım var yıllardır mutlu mesut lolüdür csgosudur oynardım. 1-2 aydır oyun oynarken, video izlerken vs. ekran rengi değişiyor. Tamamen kafasına göre bazen 7 saat bazen 2 saat sonra. Ben sizlerden tavsiye istiyorum. x5460 (3.60 oc'lu) işlemciyi hiç darboğaz yapmadan oyun oynayabileceğim orta seviye bi ekran kartı arıyorum. Ekran kartına ayıracağım fiyat 300 max 350 2. el alacağım
    yok üstüne 150-200 lira koy şunu al gibi şeyler yazmayın lütfen

• Baltakurt B kullanıcısına yanıt
    Eski kartınız neydi? 450-500 watt kaliteli marka güç kaynağı mı kullanıyorsunuz?

Bu bütçe ile 2. elde GTX 750Ti (250 TL), R7 370 (300-350 TL), RX 460 (350-400 TL) bakabilirsiniz. R7 370 alacaksanız güç kaynağı 500 watt olursa iyi olur. RX 460 için sadece VGA girişi olan monitörünüz varsa "DP port to VGA" aktif dönüştürücü almalısınız. Daha ucuza satanlar da olabiliyor, kovalamak lazım. Mesafeli alım yapacaksanız GET benzeri yöntemle yapınız. Ya da elden test ederek alınız ve mümkünse kutulu-faturalı-garantili kart almaya çalışınız. GTX 950 ile Q6600@3.40 GHz'de kullandım, Battlefield 4'te darboğaz yapıyordu ama sniper ghost warrior 2'de sıkıntı olmuyordu.

Sıfır alacaksanız GT 1030 veya RX 550 bakabilirsiniz. Oyun videosu çekmek istiyorsanız RX 550 tercih edersiniz. Tabi bu kartlar yukarıdaki kartların bir tık altında kalıyor.

Q6600 - HD 7790 / GTX 950 testleri (video açıklamalarında sistem ayrıntıları mevcuttur.)
    https://www.youtube.com/channel/UCFmCIQ-btVsv46u_o_LLKUA/videos

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. güç kaynağım 400 watt normal markasız birşey. hd 5750 kullanıyorum uzun zamandır. rx 460'ı bir süredir takip ediyorum cidden güzel kart ama yeni bir model olduğu için 2.elini bulmak zor. gt 1030 ,rx 550 kartlarınada baktım fakat onlar biraz fazla giriş seviyesi kalıyor oyüzden eledim onları. gtx 680 ve 760 diye modellerde var eskiler fakat güçlüler. hd 7850 hakkında ne düşünüyorsunuz. 7000 serisi sorunlu diyorlar ondan kafam karıştı. anlıyacağınız kararsızım biraz
  • Baltakurt B kullanıcısına yanıt
    7000 serisini bayağı eskidi hocam. Hiç yoktan ikinci el GTX 750 Ti bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güç kaynağının düşük olması sizi kısıtlayacak. İşlemciniz X serisi ve hız aşırtmalı kullanıyorsunuz, ekran kartı düşük tüketimli model tercih ediniz. GTX 750Ti veya RX 460 idealdir. RX 560 çıktı artık RX 460 2. elde epey bulunuyor. 300-350 TL'lik ilanları kovalayabilirsiniz. Yalnız monitörde sadece VGA varsa aktif dönüştürücü almalısınız. 250-280 bandına GTX 750Ti da düşünebilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text=rx+460&sorting=price_asc
    https://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text=rx460&sorting=price_asc

HD7850 her ne kadar yeniden isimlendirmeyle R7 370 olarak satılsa da bulacağınız kartlar garantisiz olacaktır. Bu kartlarda uzun kullanımdan dolayı soğuk lehim arızası da görülüyor, elinizde patlayabilir. Hem hız aşırtma hem bu kart (120-130w tüketiyor) güç kaynağını zorlar.

GTX 680/760, GTX 950 ile yakın sayılabilecek performanstadır, darboğaz yapar. Ayrıca güç tüketimleri fazla, 1*8pin veya 2*6pin isteyebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Beni aydınlattığınız için teşekkür ediyorum. Sanırım kararımı verdim hem dx12 desteği yeni ve az güç tüketen bir kart olan rx 460 ı alacağım.Temiz ve uygun fiyatlı birtane bulursam alıcam direk iyi akşamlar sizede
  • Psu da alabilirsen gtx680 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Eski kartınız neydi? 450-500 watt kaliteli marka güç kaynağı mı kullanıyorsunuz?

Bu bütçe ile 2. elde GTX 750Ti (250 TL), R7 370 (300-350 TL), RX 460 (350-400 TL) bakabilirsiniz. R7 370 alacaksanız güç kaynağı 500 watt olursa iyi olur. RX 460 için sadece VGA girişi olan monitörünüz varsa "DP port to VGA" aktif dönüştürücü almalısınız. Daha ucuza satanlar da olabiliyor, kovalamak lazım. Mesafeli alım yapacaksanız GET benzeri yöntemle yapınız. Ya da elden test ederek alınız ve mümkünse kutulu-faturalı-garantili kart almaya çalışınız. GTX 950 ile Q6600@3.40 GHz'de kullandım, Battlefield 4'te darboğaz yapıyordu ama sniper ghost warrior 2'de sıkıntı olmuyordu.

Sıfır alacaksanız GT 1030 veya RX 550 bakabilirsiniz. Oyun videosu çekmek istiyorsanız RX 550 tercih edersiniz. Tabi bu kartlar yukarıdaki kartların bir tık altında kalıyor.

Q6600 - HD 7790 / GTX 950 testleri (video açıklamalarında sistem ayrıntıları mevcuttur.)
    https://www.youtube.com/channel/UCFmCIQ-btVsv46u_o_LLKUA/videos

GTX 750Ti 250 TL'ye bulsam hemen alacağım ,siz şanslısınız sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.