slm arkadaşlar.bilg konusunda biraz acemiyim.o yüzden yazacaklarım konusunda kusra bakmayın.ben yeni bir bilg aldım.ekran kartı 256 Mb OB VGA & PCcı 16 slot yazıyor.bu bilg bazı parçalarıonı değiştiriyorum.doğrusu ekran kartıyla ilg en ufak bir bilgim yok.sadece kafamda canlandırdığım bazı şeyler.bilg.da ss2 televizyon kartım var.zaman zaman donma prb yaşıyorum.ayrıca masa üstündede.mesela bu ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi?fazla oyun oynayan birisi değilim.benim için problemsiz ve bilg.performansına katkıda bulunacak bir ekran akrtı yeterli olur.parası da mühim değil.cevaplarınız için şimdiden teşk.tavsiyelerinizi bekliyorum.cvp verecek arkadaşların ekran kartının işlevi ile ilg de bilgi vermelerini rica ediyorum.saygılar
hocam anakartın pciex 16 x yani son teknoloji yi tdestek lio şimdii donmalarının sebebii ekran kartın dan dır bilemem ama oyun oynamam diosan
7100 gs ( oyunları tıkana ıkana )
x550 ( öle böle )
7600gs sonic ( orta dserece iyi ve süper per fomans llı bir kartır
quote:
Orjinalden alıntı: vanted
hocam anakartın pciex 16 x yani son teknoloji yi tdestek lio şimdii donmalarının sebebii ekran kartın dan dır bilemem ama oyun oynamam diosan
7100 gs ( oyunları tıkana ıkana )
x550 ( öle böle )
7600gs sonic ( orta dserece iyi ve süper per fomans llı bir kartır
hmm teşekkürler.bir arkadaş benim bilg için ekran kartın yokki senin vb bişey demişti de benim de kafam karıştı.söylediğinizden anladığım ortalama bi ekran kartına sahibim öylemi