Şimdi Ara

Ekran Kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç hafta önce yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Ekran kartı hariç diğer bileşenleri satın aldım.

Sistemim
    Tuf b450 pro anakart
    AMD Ryzen 5 3600 işlemci
    G.Skill RipjawsV 8GB 3600MHz x 2 ram
    NOCTUA NH-U12S chromax.black soğutucu
    Intenso 240gb SSD
    Cougar PanzerS Mid Tower kasa
    xigmatek x-calibre 600w psu (eski kasamdan)
    ASUS 23" VS239HV Full HD HDMI IPS Monitör

Şu an bu ekran kartı indirimde
    www.hepsiburada.com
    MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming 8GB 256Bit GDDR6 PCI-E 3.0 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-rtx-2060-super-gaming-8gb-256bit-gddr6-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV00000R0EWK

Ekran kartı için ayırdığım bütçe max 4000 TL. 3700-3800 bandında 5700 xt alınabiliyor. Ancak Amd'nin mevcut yazılım, psu sorunları yüzünden tercihimi Nvidia'dan yana kullanmak istiyorum. Psu ve monitörüde ileride güncelleyeceğim. Sistemin şu anki mevcut haliyle bu ekran kartı alınır mı? Tavsiye eder misiniz? Hem Nvidia, hem de Amd tarafıdan yeni ekran kartları duyurulacağını biliyorum. Ancak fiyat olarak kurun da etkisiyle bu seviyelerin üzerinde olacağı da aşikar.

• yarın gaming gecesi indirimi var incehesap.com'da.

5700xt veya 2060 superden biri mutlaka indirime girer onu bekleyin derim.

ben olsam tercihimi 2060 superden yana kullanırdım. elinizdeki psu ile 5700xt kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz ciddi seviyede var.
  • Dediğiniz gibi niyetim 2060s den yana. Belirttiğiniz gibi o siteye de baktım. 5 bin bandında iki tane rog strix modeli var bu seviyelere inerse kıyaslama yapılabilir. Ama beklediğim kadar indirim görmezse msi ın bu kartı bu fiyat bandında sistemim için ideal midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4100 liraya daha performanslı bir alabilirsin.

• Kartın fiyatı gün itibari ile 5k seviyesinde bu paralara 2060s almak oldukça gülünç olacaktır

2060s için 3500 TL limit olması gerekir.

2060s in üstü bir ekran kartı için calibre 600w sıkıntı yaratabilir.
  • Güzel bir psu var ise 5700xt nitro+ ile ayar dahi yapmanıza gerek yok. 1-2 ay önce 3800e aldım. Yazılım sorunu hiç yaşamadım ben şahsen.

Ama Bu kartları bence o monitöre bağlamayın.
    1080p 60hz 5ms monitör freesync gsync yok. Vsync açsanız tepkime süresi daha beter olur, açmasanız yırtılmalar olur.

Amd kartlarda vsr açarak bir nebze bunların önüne geçersiniz, fakat nvdia kartta monitörü değişmenizi tavsiye ederim.

• Baya kararsız kaldım. İndirimde 2200e msi gtx 1660 super gaming x aldım. Hem 1080p için hem de mevcut psu içinde yeterli. Önümüzdeki yaz 3000 serisi kartların iyi soğutmalı versiyonlarından biriniı almayı planlıyorum. Güç kaynağı içinde iyi ki acele etmemişim. Alacağım karta uygun bir psu da alır geçerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.