Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda ati radeon x1300/x1550 1gb ekran kartı var ancak yeni nesil oyunlar için yeterli olmuyor.(Assasins creed,Prototype... :S) 200 tl civarinda kart arıyorum(İnş yeterli olur).ati hd4770 ,hd4850 gibi kartlar uygun gibi geldi ama ne yapacağımı bilemedim.Bilgisayarımın özellikleri:
    Intel core 2 duo 2.20ghz
    2gb ram
    300watt güç kaynağı
    bunlara uygun ne önerirsiniz?Ne yapmalıyım?

• merhaba arkadashim.
    yazdigin iki kart da iyi kartlar ama bence senin guc kaynagin yetersiz olacaktir. Bu yuzden sana tavsiyem kartla birlikde bi de orjinal guc kaynagi almandir.
    Ben de ayni durumdayim sistemim bu
    Ishlemci core 2 duo 2.53 1066 fsb 3mb L2 cache
    anakart ASUS P5KSE
    2x1gb OCZ bellek
    Palit HD 3850 super
    PSU 300 w
    Ciddi performans sorunum var. Bu yuzden de Corsairin 750 W hx tx serisinden 80 plus (Buna dikkat et mutlaka eyer PSU 80 pus sertifikali diyilse tavsiyem almamandir) guc kaynagini almayi planliyorum. Ayni anda da mumkun olursa HD4870 ekran karti da alicam. Amam bence 750 w fazla biliyorum ben gelicek ichin alicam ama sanan orjinal 550 w yeter bence
  • ati 4670 edinin. eğer psu değiştirmek istemiyorsanız

x1550 üzerine baya bir fark olur. veya şu yeni çıkacak serileri ve fiyat politikasını bekleyebilirsiniz.
  • Sağolun buradanhttp://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-sap_hd4670_1gb_hdmi-hd4670-gddr3-1gb-128bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=39732 hd4670 fiyat ve özellikleri iyi gibi görünüyor ama bu kart benim istediğim gibi Assasins Creed , Protoype gibi oyunları kaldırır mı?Bide mutlaka ati olmasına gerek yok.Eski kartımın gereksinimlerine uyumlu başka önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mausmust -- 1 Eylül 2009; 10:13:06 >
  • Evet 4670 iyi bir seçim olacaktır. Ayrıca Sapphire firmasını tercih edebilirsin.
  • 4670 almanın sana uzun vadede hiçbir getirisi olmayacaktır o yüzden 4850 yada 4770 alıp birde bunlardan önce işini görecek 400-450 watt bir power alman senin için çok daha iyi olacaktır
  • önce psu nu değişitir sonra ekran kartı al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki PSU & ekran kartı olarak ne dersiniz? (Maliyeti fazla tutmamak şartıyla ve ileriyi de düşünerek)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.