Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, yeni bir ekran kartı almak istiyorum, uzun zamandır takip etmiyordum piyasayı epey uzak kalmışım önerilerinizi bekliyorum bu sebeple..

1.5 yıl önce topladığım sistemim sorunsuz şekilde devam ediyor yoluna..

İntel Core 2 Duo E4600 2.4ghz işlemci
    MSİ P-31 Neo2 anakart
    4 gb ddr2 800 mhz ram
    ati 3650hd 256mb ddr3 ekran kartı
    thermaltake 450 watt güç kaynağı bulunmakta..

yeni bir monitör aldım, lg 2261vp modeli, eski monitörümde oyunları sorunsuz şekilde yüksek kalitede oynuyordum fakat haliyle 1920x1080 çözünürlüğe geçince randıman azaldı epeyce.. birkaç tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum..

harcayabileceğim tutar 300 tl civarıdır..

• kesenın agzını bıraz daha acarsan hd5850 on numara olur. ama sıstemıne darbogaz yapma ıhtımalıde war fiyatı 514 tl.
  • epey tuzlu kaçar o hd5850, ayrıca dediğiniz gibi darboğaz yapar muhtemelen işlemcim çok güçlü sayılmaz.. öğrenci olduğum için 500 tl veremem muhtemelen, zaten harçlar yeterince belimizi büküyor
  • gtx260
  • gtx260 da zorlamasın işlemciyi?

biraz araştırdım gözüm hd4830da kaldı siz ne dersiniz?
  • 4770,5750,gts250,5770
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

4770,5750,gts250,5770

+1.Daha üst seviye kartları işlemci sınırlandıracaktır,bu kartlardan herhangi birini alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaNGeLeF
    gtx260 da zorlamasın işlemciyi?

biraz araştırdım gözüm hd4830da kaldı siz ne dersiniz?

gts250 de olabilir. 4830 dan çok daha iyidir.
  • SAPPHİRE HD5770 DX11 DDR5 DİRT 2

Eksen
  • HD5770 elbette, bütçe kısıtlıysa 5750 de tercih edebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmaster -- 25 Şubat 2010; 12:23:47 >
  • eger acılıyetlı degılse vaktın warsa bekle derım eger sana dx11 li kartlar daha ii gelıosa cunku nvidiada bı cıkarsın bı fıyatlar rakabet piyasanın ıcınde olsunlar sonra gusel guclu bır dx11 li bı kart alabılırsın ve buda emınım atı olucaktır :) f/p bırıncısı oldugu ıcın sorun yok :D
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.. biraz düşündüm araştırdım da sanırım nvidiaların çıkmasını beklemek daha iyi olacak gerçekten de.. ayrıca işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum, bir süre daha beklersem daha sağlıklı bir alışveriş yapabilirim sanırım tekrar teşekkürler tavsiyeleriniz için
  • Nvidia kartlar cıkınca ati tarafında fiyat düşüşü olabilir. 300 lira bütçe ile hd 5770 en ideali olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.