Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100 150 liralık bir ekran kartı almak istiyorum...

Hd 4830 almayı düşündüm ikinci el ama forumda bulamadım,sıfır satan herhangi bir yerde bulamadım malesef(sıfır yada ikinci el bulan olursa onu alabilirm)

Biraz eski bir ekran kartı olduğunu biliyorum ama kaliteli bir ekran kartı ,başka ekran kartı tavsiyeleriniz varsa kaliteli ve 150 tl civarı onlarda olabilir...

E 5200 işlemcim var
    Asus p5w dh deluxe anakartım var
    Asus'un psu su var

Birde bu parçalar elimde var bunlarla sistem toplasam performans mükemmel olmaz biliyorum ama ne derecede bir sistem olur?
    Ekran kartını aldıktan sonra birde ram almayı düşünüyorum değerlendirmenizi ona göre yaparsanız sevinirim.

Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler

• Power 350 hocam.Verdiğiniz kart 4830 dan iyimidir?

Bu kartları 350 power ile çalıştıramazmıyız?

Birde sistem ne derecede olur
  • 350watt ile 4730 calıstırarak sistemi riske atmaya gerek yok.. Kart 4830la hemen hemen aynı seviyede bu arada.
    Sistemse gayet yeterli

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2554 bunu almanızı öneririm. 4830 ve 4730'dan daha performanslı ve daha az güç çeker. 350watt yeterli gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 9 Haziran 2010; 21:36:55 >
  • Şimdi birde power işi mi çıktı başımıza yahu :(

Peki başka tavsiye yokmu 4730dan başka ?

4730 çok aklıma yatmadı açıkçası 4830 daha iyi gibi duruyor bundan ama sıfır yada ikinci el bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: posetcay1

Şimdi birde power işi mi çıktı başımıza yahu :(

Peki başka tavsiye yokmu 4730dan başka ?

4730 çok aklıma yatmadı açıkçası 4830 daha iyi gibi duruyor bundan ama sıfır yada ikinci el bulamadım...

hd4770 öneririm
    Üstteki mesajımda linki mevcut
  • Arkadaşım sana 1 GB PALIT 9500GT Sup.DDR2 128Bit DVI/HDTV 16X bu ekran kartını öneririm ekstradan power almana da gerek kalmaz çok ta güzel bi ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4770 200 tl bana 100 150 arası lazım hocam...
    Birde 4730 128 bit onu alana kadar ikinci el 4830 bulabilsem onu alırım,ben en iyisi ikinci el 4830 aramaya devam ediyim

En kaliteli seçim 4830 olacak gibi,9500 gt biraz düşük kalıyor bunların yanında yinede teşekkürler...

Hd 4830 sıfır yada ikinci el bulabilecek olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar yardım bekliyorum...

HD 4770 ve 4830 listeme ekledim 4770 ikinci el arıyorum,4830 sıfır yada ikinci el arıyorum bulursam hemen alacağım...

Bu arada başka tavsiyeleriniz varsa bu kartların ayarında tavsiyede bulunun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

350watt ile 4730 calıstırarak sistemi riske atmaya gerek yok.. Kart 4830la hemen hemen aynı seviyede bu arada.
    Sistemse gayet yeterli

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2554 bunu almanızı öneririm. 4830 ve 4730'dan daha performanslı ve daha az güç çeker. 350watt yeterli gelir

+1 Kart stoklarda sınırlı gösteriyor.ßen senin yerinde olsam hiç kaçırmam bu kartı.Aradaki fiyat farkını vermeye değer Tabi kartı bulabilirsen
    ßide gigatekdeki kartın fanı normal 4770 fanı deil.

• Hocam 150 max. fiyatım yoksa direk alacam kartı,Gigatek evimin dibinde zaten

4770(ikici el) yada 4830 (sıfır,ikinci el) seçeneklerim var ama ikinci ellerinide bulması zulüm...

Yarın biraz araştırıyım ikinci elini bulabilirsem 4770 almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posetcay1 -- 10 Haziran 2010; 0:28:01 >
  • quote:

Hocam 150 max. fiyatım yoksa direk alacam kartı,Gigatek evimin dibinde zaten

4770(ikici el) yada 4830 (sıfır,ikinci el) seçeneklerim var ama ikinci ellerinide bulması zulüm...

Ya biraz daha bekle yada ikinci elini bul 4830 den daha iyi bir kart.Oc de yaparsn miss
  • 4830,8800/9800gt
  • quote:

Hocam 150 max. fiyatım yoksa direk alacam kartı,Gigatek evimin dibinde zaten

Çok zor hocam inş. bulursun ama alan O.C yi basıp kullanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.