Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar aşağıda özelliklerini belirttiğim sisteme fiyat/performans bakımından uygun bir ekran kartı tavsiyesi bekliyorum.Yeni oyunları kasmadan oynayabileceğim en fazla 200 tl civarında iyi bir ekran kartı olursa çok makbule geçer.Şimdiden teşekkürler

Sistem Özelliklerim

Amd Athlon II x4 630 işlemci
    Gigabyte MA785GT-UD3H AMD 785G + SB710 DDR3 1666MHz HDMI/VGA Anakart
    KINGSTON 4 GB DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram (KVR1333D3N9K2/4G)
    XIGMATEK MIDGARD PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA

• Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah5750fmdi512md5-hd5750-gddr5-512mb-128bit-ati-dx11-pcie-2.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=46264
    asusun bu modeli daha çok kafama yattı.bu ekran kartıyla oyunlarda bir sorun yaşar mıyım ve bu kart beni uzun süre sorunsuz götürür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borderserhat

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah5750fmdi512md5-hd5750-gddr5-512mb-128bit-ati-dx11-pcie-2.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=46264
    asusun bu modeli daha çok kafama yattı.bu ekran kartıyla oyunlarda bir sorun yaşar mıyım ve bu kart beni uzun süre sorunsuz götürür mü?

sorun yaşamazsın.uzun süre götürürmü çok geniş bir sorudur.senin nasıl algıladıgına bağlı olarak değişir.görselliğe önem vermekle ilgili bi durum yani.
    şu an için çoğu oyunu high ayarlarda oynatabilir.yüksek sistem oyunlarda orta ayarlarda rahat rahat oynarsın.2 sene sonra minumum seviyeyi görmeye başlarsın bazı oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

quote:

Orijinalden alıntı: borderserhat

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler.

sorun yaşamazsın.uzun süre götürürmü çok geniş bir sorudur.senin nasıl algıladıgına bağlı olarak değişir.görselliğe önem vermekle ilgili bi durum yani.
    şu an için çoğu oyunu high ayarlarda oynatabilir.yüksek sistem oyunlarda orta ayarlarda rahat rahat oynarsın.2 sene sonra minumum seviyeyi görmeye başlarsın bazı oyunlarda.

Yorumlar için herkese teşekkür ederim.Büyük ihtimalle bu hafta sipariş veririm.İyi Akşamlar herkese

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.