Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ParaBende

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Powerinizin markası ve watt'ı nekadar?

ben bunu arkadaş kartı almadan önce sormuştum diğer bileşenleri önermeden insanlara kart aldırırsanız sonucu böyle olur tebrik ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: wampelt

güç bakımından sorun olmaz sanıyorum power supply gercekten cok iyi. 5770 kafama yattı. hem bellek hızı hemde cekirdek hızı cok guzel. bu arad işlemcisi darbogaz yapacak derken neyi kast etmişsin arkadasım onu anlayamadım?

Yukarıda bu kelimeyi söylediğine göre 5770 de hani diyorsunuz ya " DÜŞÜK GÜÇ TÜKETEN BİR KART " ki zaten ben önermedim 5770'İ herneyse. GTX460 düşünseydi zaten güç kaynağını söylemesi gerekirdi.

lafım size değil zaten yukarıya baktıgımızda önerenleri görüyrz :) neyse önemli olan bu değil artık arkadaş ne marka ve kaç watt psu kullanıyor bunu ögrenmek lazım

Anladım kusura bakmayın yanlış anladım sözünüzü arkadaş yukarıda belirtseydi güç kaynağını ona göre önerirdik ama neyse olan oldu.

• kusura bakmayın arkadaslar ben psu mu 650w sanıyordum ama 450w imiş. sanıyorum psu yeterli gelmiyor o yüzden 600watt lık thermaltake psu almayı dusunuyorum. yeterli olurmu sizce?
  • quote:

kusura bakmayın arkadaslar ben psu mu 650w sanıyordum ama 450w imiş. sanıyorum psu yeterli gelmiyor o yüzden 600watt lık thermaltake psu almayı dusunuyorum. yeterli olurmu sizce?

Kardeş ne marka PSU onu söylersen anlarız ona göre psu al deriz belki VGA arızalı olabilir teknolojik alet sonucta bu
  • dandik bi marka sanırım. goldplus mıdır nedir tam hatırlamıyorum. suan dısarda oldugumdan soyleyemıyorum ama marka degıl power. epey once aldım. 2-3 senedır kullanıyorum.
  • şöyle birşey düşünüyorum ama faaliyete geçirsemmi geçirmesem mi emin değilim. ayrıyeten bir psu yu çalıştırıp sadece ekran kartına bağlasam. 250 yada 300w lık bi psu yu. böylece ekran kartının sorunlu olup olmadıgını anlayabılırmıyımm sızce? ona gore yenı bır psu alayım.
  • Hocam power supply in markasi dediginz gibi dandikse direk psu dan kaynaklıdır bu durum denemeye bile gerek yok
  • sorunu buldum sanırım. dvd-rom ile baglantılı olan soketlerde sıkıntı warmış. dvd romu iptal edince sorun kalmadı. ekran kartı gercekten con guzelmıs. black ops u full set 16x de oynayabılıyorum rahatlıkla 1280x720 çözünürlükte. ama yakın zamanda guzel bı psu almam lazım. onuda inş. onumuzdeki ay alacagım.
  • Tabikide oynarsın sorunun çözüldüğüne sevindim umarım bir sorunla karşılaşmazsın birdaha.

Ekran kartı tavsiyesi

Ekran kartı tavsiyesi

1680x1050 / 1680x1200 ' de bile oynarsın o kartla black ops'u akıcı seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 22 Kasım 2010; 1:08:45 >

• quote:

sorunu buldum sanırım. dvd-rom ile baglantılı olan soketlerde sıkıntı warmış. dvd romu iptal edince sorun kalmadı. ekran kartı gercekten con guzelmıs. black ops u full set 16x de oynayabılıyorum rahatlıkla 1280x720 çözünürlükte. ama yakın zamanda guzel bı psu almam lazım. onuda inş. onumuzdeki ay alacagım.

Şahsi tahminim dvd-rom un cektigi güç gidince idare edebiliyor soketde sıkıntı olucagını sanmyrm :)
  • quote:

quote:

sorunu buldum sanırım. dvd-rom ile baglantılı olan soketlerde sıkıntı warmış. dvd romu iptal edince sorun kalmadı. ekran kartı gercekten con guzelmıs. black ops u full set 16x de oynayabılıyorum rahatlıkla 1280x720 çözünürlükte. ama yakın zamanda guzel bı psu almam lazım. onuda inş. onumuzdeki ay alacagım.

Şahsi tahminim dvd-rom un cektigi güç gidince idare edebiliyor soketde sıkıntı olucagını sanmyrm :)

Ucu ucuna yetiyor diyebiliriz yani.

• @Just4ForMe , @ParaBende
    laflarınız bana ise açıkca belirtebilirsiniz
    arkadaşa zorla birşey aldırtmıyoruz.. işlemcisine ve diğer bileşenlere bakarak bütçesinin de iyi olduğunu hesaba katarak
    bana göre alabileceği en yüksek ekran kartı olan hd5770 önerdim.
    psu sorma gereği duymadım çünkü psu zayıf olsa 8600gt kullanan adama gt240 önerecek değildim..
    yine hd5770 yanınada güç kaynağı önerecektim..
    birileride çıkıp "ben 500w feel psu ile gtx260 ı overclock lu kullanıyorum. arkadaşın psu alayına yeter,abartmayın" diyecekti..
    o nedenle dolambaçlı yollara girmeyip ekran kartı önerisi isteyen adama sadece ekran kartı önerisi yaptım.. bir sorun göremiyorum
    psu önerisi isterse ona ayrıca öneri yapılabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

@Just4ForMe , @ParaBende
    laflarınız bana ise açıkca belirtebilirsiniz
    arkadaşa zorla birşey aldırtmıyoruz.. işlemcisine ve diğer bileşenlere bakarak bütçesinin de iyi olduğunu hesaba katarak
    bana göre alabileceği en yüksek ekran kartı olan hd5770 önerdim.
    psu sorma gereği duymadım çünkü psu zayıf olsa 8600gt kullanan adama gt240 önerecek değildim..
    yine hd5770 yanınada güç kaynağı önerecektim..
    birileride çıkıp "ben 500w feel psu ile gtx260 ı overclock lu kullanıyorum. arkadaşın psu alayına yeter,abartmayın" diyecekti..
    o nedenle dolambaçlı yollara girmeyip ekran kartı önerisi isteyen adama sadece ekran kartı önerisi yaptım.. bir sorun göremiyorum
    psu önerisi isterse ona ayrıca öneri yapılabilir..

önemli olan en iyi alabilcegi değil kullabilcegi en iyidir elbet burda bişiler tavsiye ederken kimsenin kötü niyeti yok farzedelimki arkadaş bu psu ile aldıgı kartı ilk gün arızaya çıkarsaydı ? o zaman hiç birimizn yapabilcegi bişi yok

• ben durumu anlatamadım sanırım..
    arkadaş ekran kartı önerisi istemiş bende 5770 önerdim..
    katılabilirsiniz veya katılmazsınız saygı duyarım..
    size göre başkası doğrudur..
    5770 alınacak kart değil diyorsanız onu belirtin..
    ve kendi önerinizi yapın.yada ekleyecek birşey varsa onu ekleyin. alacak olan arkadaş da kararını kendisi versin..
    benim mesajlarıma gönderme yapmanıza gerek yok..
    quote:

farzedelimki arkadaş bu psu ile aldıgı kartı ilk gün arızaya çıkarsaydı ?
    demişsiniz
    peki arkadaş gtx 460 alıp aynı psu ile kullansaydı ve sorun çıksaydı sorumlusu gtx 460 önerenlermi olacaktı?
    yada hd5770 e yetmeyen psu gtx 460amı yetecekti..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

ben durumu anlatamadım sanırım..
    arkadaş ekran kartı önerisi istemiş bende 5770 önerdim..
    katılabilirsiniz veya katılmazsınız saygı duyarım..
    size göre başkası doğrudur..
    5770 alınacak kart değil diyorsanız onu belirtin..
    ve kendi önerinizi yapın.yada ekleyecek birşey varsa onu ekleyin. alacak olan arkadaş da kararını kendisi versin..
    benim mesajlarıma gönderme yapmanıza gerek yok..
    quote:

farzedelimki arkadaş bu psu ile aldıgı kartı ilk gün arızaya çıkarsaydı ?
    demişsiniz
    peki arkadaş gtx 460 alıp aynı psu ile kullansaydı ve sorun çıksaydı sorumlusu gtx 460 önerenlermi olacaktı?
    yada hd5770 e yetmeyen psu gtx 460amı yetecekti..?

hakkaten yazdıklarımdan bunu çıkardıysan helal olsun ben artk bişi demiyrm

• arkadaşlar bugun gidip yeni bir psu alayım diyorum. yoksa dvd bosta duracak oyun oynarken :) düşündüğüm parçahttp://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-w0355re-litepower-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=47675 bu sisteme yeterli olurmu sizce? yada bu fiyatlarda alabileceğim daha sağlam ve kullanışlı bir psu varmı önerebileceğiniz?

• http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-ocz600sxs-ocz600sxs-stealthxstream-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=30666 siparişini verdim. vatandan biraz daha ucuza geldi. arkadaşlar sağolsun :) cok tesekkur ediyorum yardımlarınız icin.
  • arkadaşlar ekran kartı sürekli 47-50 derece arasında gorunuyor ve oyun oynamadıgım halde boyle. oyun oynarken bakıyorum bazen 60 dereceyı asıyor. sizce normail mi bu? yoksa geri goturup baktırayım aldıgım yere.
  • quote:

arkadaşlar ekran kartından dolayı sanırım pc kapanıyor. oyunun ortasında cat diye kapanıyor. kasanın fanını söküp deneyecegim. birde bu 6pin li girisi karta taktım. ucunda 2 tane soket war. 2 sinide mi takmalıyım? yani ekran kartına 6 pinli soketi bagladım fakat powere baglanacak 2 uc war. ikisinide mi baglamalıyım?

Evet 2'sinide bağlamalısın.

Edit :
     Ekran kartı tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 22 Kasım 2010; 21:04:19 >

• arkadaşlar vatandan aradılar ve ürünün kalmadıgını belirttiler. o yuzden baska bir yerden siparis verdim.
    http://global.aopen.com/products_detail.aspx?Auno=2950
    650watt olanını tercih ettim.
    sizce yeterli olurmu bu psu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampelt -- 22 Kasım 2010; 21:30:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.