Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: damn2u
    Alttaki linklerden ürünleri alın, daha ucuzları yok zaten.

http://www.sanalmarketim.com/urun/1f1facb14b5a016f872f5d5b9186efab/SAPPHIRE-HD5850-Xtreme-1GB-GDDR5-256Bit-DP-HDMI-16x-11162-15-20G

http://www.teknobiyotik.com/seasonic-s12ii-80-plus-bronze-520w-guc-kaynagi.html

Güzel öneriler.istersen ekran kartını 6850 yaparsın sana kalmış.
    birde işlemcini en az 3.0 yapman gerekiyor

• Sizce overclock yapmam için şimdiki güç kaynağım, anakartım yeterli mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo95 -- 1 Haziran 2011; 19:00:10 >
  • Yeni bir güç kaynağı gerekli yukarıdaki arkadaşın önerdiklerinden birini alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo95

OC yapmasam bile ekran kartımda performans düşüklüğü ne kadar olur?Yine de kullanabilir miyim ekran kartını?Sizlere de çok soru soruyorum.Özür dilerim.

Şu kadar olur diyemeyiz ama illaki ekran kartından tam performans alamayacağınız için fps düşüşü olacaktır, özellikle bazı oyunlar 4 çekirdekli işlemci istiyor, işlemci frekansının yüksek olması gerekiyor. Şu anki sisteminize HD5850/HD6850 kartlarından birini alıp power supply aldınız mı illaki sizi bir süre götürecektir fakat üstte söylediğim şeyler geçerli. Özellikle elimde LGA775 işlemci soketli bir sistem olsaydı kesinlikle satıp sıfırdan kurmayı düşünürdüm, tabi herkesin bütcesi el vermiyor, bizimkisi sadece nacizane öneri.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

OC yapmasam bile ekran kartımda performans düşüklüğü ne kadar olur?Yine de kullanabilir miyim ekran kartını?Sizlere de çok soru soruyorum.Özür dilerim.

Şu kadar olur diyemeyiz ama illaki ekran kartından tam performans alamayacağınız için fps düşüşü olacaktır, özellikle bazı oyunlar 4 çekirdekli işlemci istiyor, işlemci frekansının yüksek olması gerekiyor. Şu anki sisteminize HD5850/HD6850 kartlarından birini alıp power supply aldınız mı illaki sizi bir süre götürecektir fakat üstte söylediğim şeyler geçerli. Özellikle elimde LGA775 işlemci soketli bir sistem olsaydı kesinlikle satıp sıfırdan kurmayı düşünürdüm, tabi herkesin bütcesi el vermiyor, bizimkisi sadece nacizane öneri.

Öneriniz ve diğer arkadaşların önerileri için teşekkür ederim.Araştırmama göre işlemcim overclockla 3.75 Ghz çıkabiliyormuş.Sizce overclock yaptıktan sonra işlemcim ömrü ne kadar kısalır?İşlemcinin yanma sorunu ile karşılaşır mıyım?İşlemcimi sadece 3Ghz'e mi çıkartıyım?Yoksa daha fazla overclock yapıp 3.50 Ghz çıkartıyım mı?Bunun tehlikeleri nelerdir?Yine çok soru oldu.Kusura bakmayın.

• 3.0 çıkar sıcaklıkları kontrol et durrma göre devam edersen denemeden bilinmez
  • Şimdilik bu kullandığım psu ile işlemciyi 3.0 çıkarabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo95 -- 4 Haziran 2011; 17:32:36 >
  • quote:

Şimdilik bu kullandığım psu ile işlemciyi 3.0 çıkarabilir miyim?

Elbette böyle bir şey mümkün
  • sadece işlemci overclock olur ama ekran kartınıda değiştirirseniz psu yetmeyebilir, ekran kartı 5850 yada 6850 olcaksa PSU mutlaka değişmeli...
  •  Ekran Kartı Tavsiyesi

İşlemcime overclock yaptım.Resimdeki gibi ama voltaj +0.1500'de onu 2000 yapsam bi sorun olur mu?Çünkü overclock yaparken core clock seçeneğinde her Mhz'de (200'den 210 mhz'e yükselttiğpimde) 500 voltaj artış gördüm.En son 240 Mhz getirdiğimde +0.1500 bıraktım şimdi ellersem işlemci yanar diye korktum Sizce 2000 yapmalı mıyım?Bu psuyla 3.50 Ghz kadar cpu hızım çıkar mı?

Edit:Sizce ATİ HD 6850 alırsam, sistemimin oyunda bir performans düşüşü, sistemimin yavaşlamasına, kısacası bilgisayarımın kasmasına yol açar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo95 -- 5 Haziran 2011; 13:10:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.