Şimdi Ara

Ekran KArtı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba...

Şimdi kendi sistemime uygun 200 ile 300 tl arasında bir ekran kartı istiyorum. Ekran kartının en önemli özelliğinin Şimdi ve sonra çıkacak olan oyunları rahatlıkla çalıştırabilmesini ve hiçbir şekilde sorun çıkarmamasını istiyorum

Sistemim biraz dandik ona göre karar verirseniz çok iyi olur :D

İşlemci : Inter Core 2 Duo CPU E4500@2.20Ghz(2Cpus),2.2Ghz

Anakart: ga-vm900m Gigabyte

Ram: 1022MB

DirectX Sürümü : dx10

Psu : 350W

• aslında bu sisteme pek yatırım yapmanı önermem senin sistem gibi bi sistemim vardı asus gt440 ekran kartıyla crysis 2 falan oynuyodum sorunsuz :) hd6850 önerilmez bu sisteme işlemci darboğaz yapar benim eski amd athlon 5000 2.2ghz darboğazın kralını yapıyordu onun için gt440 bile fazla bu sisteme :/
  • PEki bana Bir sistem önerebilirmisin? Ekran kartı ,Anakart,Ram,Psu vB ??? Kardeşim birde ati Ekran kartları Çok sorun çıkartıyo diyolar ekran kartı olarak Nvidia Önerirsen çok memnun kalırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XTR550 -- 13 Ekim 2012; 12:11:57 >
  • bütçeni söylersen yardımcı oluruz :)
  • En fazla 1.250 olur kardeşim :)

• çok sağol yaaa ben bunu hemen toplarım :) Nvidia kartları hakkında bilgi verdiğin için çok teşşekür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran karti farkli toplamaya gidiyoruz az sonra.indirim bugun ve yarin gecerli.675 liralik nvidia kartin(gtx660ti) o parayi haketmedigini arkadaslar soyluyor buradan bakabilirsin.2gb 7850 gibi 400 lira civarinda alinasi bir nvidia kart yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_66827736/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 13 Ekim 2012; 20:06:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XTR550

PEki bana Bir sistem önerebilirmisin? Ekran kartı ,Anakart,Ram,Psu vB ??? Kardeşim birde ati Ekran kartları Çok sorun çıkartıyo diyolar ekran kartı olarak Nvidia Önerirsen çok memnun kalırım ?

kim diyor sorun çıkarıyor diye 6 yıldır ati kullanıyorum
  • abi sana çok teşşekkür ediyorum bu ekran kartı gerçekten bi harika !!!
  • Bence de alcaksan nVidea en iyi ekran kartı onun zaten.
  • fiyat farkini biz verecez diyorsaniz nvidia kullanmayiz bedava verseler demiyoruz.2gb 7850'yi fiyat performans konusunda devirecek 2gb nvidia kart soyleyin onu alalim 675 lira 660ti diyorum.

istedigim anakarti subede bitirmisler msi gd55 ve 3570k aldik.390 lira verip windows pro aldik 250 liradan kacmiyoruz yani ama degmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

fiyat farkini biz verecez diyorsaniz nvidia kullanmayiz bedava verseler demiyoruz.2gb 7850'yi fiyat performans konusunda devirecek 2gb nvidia kart soyleyin onu alalim 675 lira 660ti diyorum.

istedigim anakarti subede bitirmisler msi gd55 ve 3570k aldik.390 lira verip windows pro aldik 250 liradan kacmiyoruz yani ama degmez bence.

Hocam merhaba
    http://www.teknobiyotik.com/gigabyte-nvidia-gtx-660-2048mb-ddr5-192-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n660oc-2gd.html

• 561 liralik kart 417 liralik karti f/p'de devirir diyorsan aradaki fark icin iban numarami gonderiyorum para degil demek ki aradaki fark senin icin.

quote:

7850>6970>gtx660>7870

isaretleri ters koymussun.

quote:

Rami 4Gb almalısın yeterli olacaktır

diyip daha pahali bunu onermissin oha falan oldum c11 nerenin alan kodu?

1 x Team Elite DDR3 8GB 1600MHz CL11 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB) 92,18 TL

benim tavsiye ettigim ramler cl9 ve kirmizi degil cl7 ve maviymis pc basinda oturarak olmuyor demek ki bu isler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

561 liralik kart 417 liralik karti f/p'de devirir diyorsan aradaki fark icin iban numarami gonderiyorum para degil demek ki aradaki fark senin icin.

quote:

7850>6970>gtx660>7870

quote:

benim tavsiye ettigim ramler cl9 ve kirmizi degil cl7 ve maviymis pc basinda oturarak olmuyor demek ki bu isler.

1. si küçükten büyüğe doğru diyerek sıraladım 7850 en küçük kart aralarında

2. si 4gb kingston ddr3 1600 mhz 47tl onu o ilana eklemedim

3.sü girin bakalım teknobiyotik'e ramlere gücünüz yetiyor mu? Ben en uygun olanını önerdim.

4.sü haklısınız aralarında çok fark var kartların saygı duyuyorum fikrinize ama ben hala gtx660 yönündeyim hocam. Ben 9 ay stajerlik yaptım bilgisayar donanımında evet pc başında oturuyorum saygılar iyi geceler

Kucukten buyuge dogru demissinizde isaretler ters olmus.7850<6970<Gtx660<7870 bu sekilde olmaliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

quote:

561 liralik kart 417 liralik karti f/p'de devirir diyorsan aradaki fark icin iban numarami gonderiyorum para degil demek ki aradaki fark senin icin.

quote:

7850>6970>gtx660>7870

quote:

3.sü girin bakalım teknobiyotik'e ramlere gücünüz yetiyor mu? Ben en uygun olanını önerdim.

4.sü haklısınız aralarında çok fark var kartların saygı duyuyorum fikrinize ama ben hala gtx660 yönündeyim hocam. Ben 9 ay stajerlik yaptım bilgisayar donanımında evet pc başında oturuyorum saygılar iyi geceler

Kucukten buyuge dogru demissinizde isaretler ters olmus.7850<6970<Gtx660<7870 bu sekilde olmaliydi.

Desene hocam fail olduk diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

quote:

quote:

7850>6970>gtx660>7870

quote:

Desene hocam fail olduk diye

Alici arkadaslarin kafalari karismasin diye dedim yoksa zaten siralamayi bilen biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cengizhan senin emektra iyi dayanmış bu zamanlara kadar dostum :) fx 5200 ilk kasamın kartıydı aldığım zamanın en iyi kartıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.