Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartıma uyumlu idare edecek 4 gb ram ve ekran kartı alacağım masaüstü kardeşim ve babam kullanıyor normal kullanım için ekran kartı pes2013 oynatsın yeter.

Bu da dxdiag dan sistem yazıları G41MT-S2PT Anakartım internetten baktım 8gb ram destekliyormuş 2 var bende hatta 3 hatta 4 aslında 32bit olduğu için 3 diyor onu da ekran kartı yok diye paylaşıyor diye 2 gösteriyor diye düşünüyorum. Kingston 4gb var 90 lira direk onu alıp takabilir miyim? Ve ekran kartı önerisi olan var mı acaba çok pahalı olmayan?

Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130505-1534)
    System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
    System Model: G41MT-S2PT
    BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
    Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
    Memory: 2048MB RAM
    Available OS Memory: 2012MB RAM
    Page File: 1314MB used, 2710MB available
    Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode

• 64 bit windows kurup onboard ekran kartı artık paylaşmadığında 4gb ram yeter o makineye.ekran kartı olarak amd 6670 öneririm 140 lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

64 bit windows kurup onboard ekran kartı artık paylaşmadığında 4gb ram yeter o makineye.ekran kartı olarak amd 6670 öneririm 140 lira civarı.

http://www.gold.com.tr/sapphire-hd4850-11132-58-20g-1gb-256b-ddr3-16x-pci_u

Bunu alsam takıp çalıştırabilir miyim yani sıkıntı olmadan bunu takacağım bilgisayarı açacağım bu kadar mı?
  • arkadaşın önerdiği kart daha güncel dx11 üstelik güç tüketimide az senin baktığın 4850 eski teknoloji üstelik güç tüketimide fazla bit değerlerine bakarak kart alırsan yanılmış olursun performans sonuçlarına bakmalısın
    256bit kartların bazıları 128lerden daha yavaş
    benim önerim bu hafta sonu uygun bir fiyata alınır
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7730-2gbk3-he-hd7730-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68717#allImages

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 10 Ekim 2013; 22:10:29 >

• @alialtin
    Sağol linkini verdiğin ekran kartını alacağım siparişini veririm birkaç güne ardından elime geçtiğinde rahatlıkla takıp kullanabilecek miyim uyum sorunu filan çıkartmasın anlamıyorum bu işlerden o yüzden soruyorum emin misiniz bu ekran kartının sorun çıkartmadan taktığım gibi çalışacağına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrangeEmptiness

@alialtin
    Sağol linkini verdiğin ekran kartını alacağım siparişini veririm birkaç güne ardından elime geçtiğinde rahatlıkla takıp kullanabilecek miyim uyum sorunu filan çıkartmasın anlamıyorum bu işlerden o yüzden soruyorum emin misiniz bu ekran kartının sorun çıkartmadan taktığım gibi çalışacağına?

ben bir uyum sıkıntısı göremiyorum pci e slot olması yeterli senin kullandığın anakartda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 10 Ekim 2013; 22:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

quote:

@alialtin

ben bir uyum sıkıntısı göremiyorum pci e slot olması yeterli senin kullandığın anakartda mevcut

Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

quote:

@alialtin

Teşekkür ederim

yakınlarında bir vatan mağzası var ise kartı orada montaj ettirebilirsin

• Maalesef yok ama anlayan bir tanıdığım var onunla halledebiliriz sanırım ilginiz için teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.