Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere soracaklarımı anlatmadan önce bilgisayarımın özelliklerini söylemem gerekiyor.

- İşlemci : Intel® Core™ i5-3330 Processor (6M Cache, up to 3.20 GHz)
    - Anakart : ASUS P8B75-M LX USB-3.0
    - Ram : 4x4 = 8 Gb 1333 Kingston Ram
    - Hdd : Sandisk 120 Gb SSD 550mb/s yazma , 510mb/s okuma
    - Power Supply : 400wlık dandik bişi

Şimdi hocam elimde 2 tane ekran kartı var sizce hangisini kullanmalıyım ?

Ekran Kartı 1 : ATI HD 3650 1Gb 128 Bit
    Ekran Kartı 2 : ASUS EAH3650 SILENT MAGIC/HTDP/512M 128 Bit

SORU 1 : Şimdi diyeceksinizki efenim biri 1 gb 128 diğeri 512m 128 tabiki 1 gblık olanı kullan.Fakat 2.nci ekran kartı daha cafcaflı bişi gözüküyor böyle geniş büyük bişi diğeride küçük dandik bişiye benziyor .Acaba turbosu murbosu felanmı var yani kısaca hangisi daha iyi ?.Şuan 1 gb 128 olan takılı bilgisayarımda çünkü diğerinin VGA girişi yok 2 tane DVI var.Onu kullan derseniz dönüştürücümde var sıkıntı yok.

SORU 2 : Birde sistemimi ekran kartı haricinde nasıl yükseltebilirim bunu öğrenmek istiyorum? Para sıkıntı değil.Ekran kartı bunlar arasından birde ileride satın almam için bir model önerirseniz sevinirim.İyi günler.

SORU 3 : Ayrıca Power Supply 400w seste yapıyor ve ucuz bişiydi aldığımda.Onu yükseltmemim bir yararı olurmu? Yükseltirsem ne alabilirim öneri istiyorum ?

• 80 plus 700w 200 civarına psu lar var şuan kesinlikle bir tanesini alın. 400W psu ekran kartı aldığınızda yetmeyecektir. Bu sisteme ekran kartından başka bir upgrade yapmaya gerek yok. Şuan 569 tl ye vatanda sapphire hd7950 var alabiliyorsanız alın hem psu hem ekran kartı. Diğer türlü performans artışı sağlayamazsınız. Ekran kartları konusunda pek birşey diyemem hangisi iyi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 17 Kasım 2013; 14:16:26 >
  • Hocam çok saolun ama bir arkadaşta elimdeki ekran kartlarından birini seçmem gerekirse hangisini seçmeliyim yardımcı olabilirse sevinirim.Oyun oynayacağım.
  • Hocam lütfen yardım edin banaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardom035

Hocam çok saolun ama bir arkadaşta elimdeki ekran kartlarından birini seçmem gerekirse hangisini seçmeliyim yardımcı olabilirse sevinirim.Oyun oynayacağım.

1.sinin üreticisini yazmamışsın ama pek farketmez hangisni seçeceğin. aynı şeyler.

yeni alacaksanda 550w 80+ bir psu ile beraber 7870 en az
  • çok eskiden o asus eah3650 silent olanını kullanmıştım. bildiğin üzere kartta fan soğutma yok. orta ayarlarda cod4 oynarken bile 95 dereceye kadar geliyordu ve ekranda değişik şekilde görüntü bozulmaları oluşuyordu. o kartı pek takmamanızı öneririm bu yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCALARIM SON OLARAK ŞUNU KULLANAYIM 2 DK'INI ALMASSA ŞU 2 EKRAN KARTI İLE ANAKARTIN ÜZERİNDEKİ ONBOARD VGA'YI İNCELERMİSİNİZ? HİÇ EKRAN KARTI TAKMASAM DAHA İYİMİ OLUR MERAK ETTİM :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki seçeneğin varsa 1. sini tercih et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.