Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun hakkında konular açılmıştı fakat herkes sistemi üzerine tavsiye istiyordu. Ben 0 dan PC kurucam ve bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Dayım bilgisayar öğretmeni ve bana toplama alma sebebi ise toplamalarda uyumsuzluk olabileceği idi. Bazı arkadaşlarıma da sordum onlar toplama yaptır dedi kafam karışık o yüzden sizlere sorayım dedim. Eğer toplama yaptır diyorsanız bana ekran kartı önerebilirseniz çok sevinirim. Tüm PC ye toplam 1800 civarı falan yatırmayı düşünüyorum monitörsüz bu konu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim gerçekten.

• 1800 liralık makineye sanırım en pahalı bu kart olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

128 bit olmasına takılma güzel bir karttır yanına uygun bir de işlemci alırsan oyunlarda memnun eder.1800 liralık kasa için sistem tavsiyeleri bölümüne başlık açabilirsin uyumsuz sistem yazmazlar.
  • Peki işlemci olarak falan ne önerirsiniz gerçekten bu konular hakkında hiç bir bilgim yok. Fifa 15 i veya Assassin's Creed Unity tarzı oyunları medium da oynayacak bir sistemim falan olsa yeter yani öyle ultra larda falan gözüm yok :D
  • giresunluomer kullanıcısına yanıt
    Konuyu ekran karti tavsiyesi degil de 1800tl ye sistem tavssiyesi diye ac. Sistem onerileri gelir. Ve mutlaka toplama pc al. Hazir pcler de verdigin paranin hakkini alamiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekran kartı ile istediğin oyunu ultrada oynarsın çok iddialı oyunları hafif ayar düşürerek zevkle oynarsın usta >>http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#yorumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Konuyu ekran karti tavsiyesi degil de 1800tl ye sistem tavssiyesi diye ac. Sistem onerileri gelir. Ve mutlaka toplama pc al. Hazir pcler de verdigin paranin hakkini alamiyorsun.

Tamam hocam çok teşekkür ederim. Hazır PC için bende öyle düşünüyordum da dayım öyle diyince sorayım dedim Dayım uğraşmamak için her halde hazır al dedi bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuttyumut

Bu ekran kartı ile istediğin oyunu ultrada oynarsın çok iddialı oyunları hafif ayar düşürerek zevkle oynarsın usta >>http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#yorumlar

Bu ekran kartı bayağı iyiymiş aslında. Yorumları da okudum 1 tane bile eleştiri yok nerdeyse. Uyum sorunu falan çıkmazsa alacağım diğer parçalarla biraz daha paraya kıyıp bunu alabilirim :D Çok teşekkürler tavsiyeniz için :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ne demek kardeşim ne zaman tavsiye istersen sorabilirsin cevaplarım :)
  • toplama bilgisayar ve hazır pc ile ilgili bende muallaktayım bu aralar dün bir konu tartışmıştık ordan önerdiler banadawww.phoenix.com.tr adresine bir bak derim bütçeni biraz yükseltebilrsen ürünleri çok iyiydi bende almadım daha araştırıyorum şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkkbz44

toplama bilgisayar ve hazır pc ile ilgili bende muallaktayım bu aralar dün bir konu tartışmıştık ordan önerdiler banadawww.phoenix.com.tr adresine bir bak derim bütçeni biraz yükseltebilrsen ürünleri çok iyiydi bende almadım daha araştırıyorum şimdiden hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim 2 ay sonraya falan almayı düşünüyorum bende para biriktiriyorum babamdan 300-500 destek gelirse Eylül sonunda inşallah PC gelecek odaya :D Şimdiden araştırmak gerek toplama daha mantıklı duruyor ama.

almadan 1 hafta önce bana ulaş en iyisini atmaya çalışırız kardeş.
  • Vatana git orda toplattir. 3 senedir tikir tıkır calisiyor hic şikayetçi degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

almadan 1 hafta önce bana ulaş en iyisini atmaya çalışırız kardeş.

Tamam hocam kesinlikle mesaj atıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

Vatana git orda toplattir. 3 senedir tikir tıkır calisiyor hic şikayetçi degilim

Zaten vatan da toplattırıcam da bi fikir olsun aklımda sadece onların direktifleriyle toplatmayayım diye buraya soruyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.