Öncelikler herkese selamlar. Uzun süredir kafamı kurcalayan bir durum olduğu için artık en sonunda yazma ihtiyacı duydum. İnternetten bayağı araştırdım ama Google Chrome'da eskiye göre değiştiği için bir türlü bulamadım. Sorunuma gelirsek internette adres çubuğuna bir şey yazıp arattığımda , adres çubuğuna başka bir zaman tıklasam o eski aramalarımı görüyorum. Çarpıya bastığımda siliniyor ancak ben bunun olmasını istemiyorum. Sürekli silmek zorunda kalıyorum bazı zamanlar bunu durdurmanın bir yolu yok mudur ? Konuyla alakalı aldığım SS'i de paylaşmak istedim. Çarpıya bastığımda dediğim gibi siliniyor ancak ne zaman yazsam arasam yine ortaya çıkıyor.
Bu konu alakalı bilgili arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim. Eğer bununla ilgili bir konu varsa onun linkini de atabilirlerse makbule geçer yine ben bulamadım çünkü :(
Floxif.E virüsünü kaldıramıyorum
Öncelikle iyi akşamlar herkes. Floxif.E denilen virüs musallat oldu bir türlü kaldıramıyorum. Windows defender sürekli ciddi tehdit dediği için en sonunda konu açmaya karar verdim. 2 kez OneKeyRecovery'den format atmama rağmen sonuç değişmedi. Bu konuda sizden yardımınızı istiyorum.
symsrv.dll adlı dosyanın virüs olduğunu söylüyor. Windows defender'dan kaldırmama rağmen yeniden başlatınca virüs yine ortaya çıkıyor. İnternette bir kaç çözüm gördüm ama maalesef işime yaramadı.
|
|
Ekran Kartı Tavsiyesi
|
İlgi Alanları: Basketbol
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.003 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware