Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi ( 1050 Tİ alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum bu sisteme ekran kartı alsan bile kasmalar olur + olarak core 2 duo işlemci ye ne takarsan tak iyi performans alamazsın iyi ekran kartı zaten takamassın anakartın desteklemez anakartı değiştirirsin iyi ekran kartı takarsın işlemci yavaş kalır darboğaz yapar yanı anlıyacağın anakart işlemci ekran kartı değişmesi lazım ve anakart değişincede ramlerı satmak yada kenara koyman lazım ddr2 ram kalmadı hem çok ayvas hemde eskı sana verebıleceğim tavsiye bukadar hiç boşuna para harcama komple sıstemı değiştir kardesım :)

Sofrada tuzum olduysa ne mutlu bana :)
  • mantıklı olanı yaparsın o işlemciyle ne ekran kartı takarsan tak iyi oyunlar oynayamazsın :) saygılar
  • Arkadaşlar ben zaman bu ekran kartı bu sisteme olur demiyorum ki siz olayları yanlış anladınız ben yeni sistem yapicam ama o süre zarfında PC siz kalmamak için bu ekran kartını aldım yani yeni sistemimde kullanmak için ikinci el idare etsin diye bir kart alaktim şimdi 250 300 lira ona vermek istemedim tekrar satmak gerekirken falan... Bunu alayım dedim hem beni idare eder yeni sistem yapana kadar hemde 1 ay sonra yeni sistemde kullanırım dedigim için aldım.Yani 1 aya kadar PC hazır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yapacağım sistemde alacağım parçalar aşağıdaki gibidir.Önerilerinizi bekliyorum.

AMD RYZEN R3 1200 veya 1300x işlemci.
    MSI B350 PC MATE AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
    8GB RAM ( tavsiye lazım )
    Yeni kasa ( tavsiye lazım)

Arkadaşlar ram konusunda çok karıştı kafam 3000 Mhz ram bakıyorum forumlarda yok 300mhz çalışmıyor falan diyorlar birde ryzen uyumlu ramler satılıyor ram olarak tam ne alacağımdan tamamen kararsızım ve yanlış bişey yapmak istemiyorum.Bu sistem için önerilerinizi kesinlikle bekliyorum.İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.