Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi ( 1050 Tİ alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaslar elimdeki sistemde bulunan ekran kartımın bozulmasından dolayı yeni ekran kartı almaya karar verdim.Bu sisteme yeni ekran kartı alacagım tavsiyelerinizi bekliyorum.(bozulan ekran kartı amd hd5850 1gb 256 bit )
    Sistemim asagıdaki sekildedir;
    Intel Core 2 Duo E8500 3.16 Ghz (islemci)
    Dfi lanparty dk p35 t2rs (anakart)
    Samsung Evo 250 GB SSD
    Seagate 1Tb HDD
    Ddr2 2x2GB ram ( 4GB)
    Calibre 500 watt psu
    Zalman işlemci sogutucu
    Msi güney ve kuzey köprü sogutucuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozcan -- 21 Eylül 2017; 20:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçenizi belirtmediğiniz için para sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, GTX750Ti alabilirsiniz fakat işlemcisin ÇOK eski, işlemci + anakart + ekran kartı almanız lazım.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Mevcut sistemime uygun bir ekran kartı arıyorum yeni sistem yapıncada kullanırım büyük ihtimal bütçem 400 e kadar ikinci el falan farketmez sıfır olursa 550 ye kadar olur

• ozgurozcan kullanıcısına yanıt
    O zaman GTX750Ti alın.
  • Bozulan karta muadil dandik bir kart alabilirsin. ama sistemin çok eski. bütçen varsa 10 senelik pc topla bidaha uğraşma.. elimde Shappire HD 7850 O.C 2 GB 256 BİT var satabilirim.ikinci el temiz. ben yeni pc toplayacağım baştan aşağa.
  • msi gtx1050Tİ gaming (4gb 128 bit) aldım arkadaşlar.
  • 2 çekirdek işlemci ile darboğazın kralını yaşarsınız. 800-900 TL vermediniz inşallah. 700e Galax marka 1050Ti vardı. Yakın zamanda sisteminizin geri kalanını yenilemeyecekseniz iade edip GT 1030 veya en fazla RX460/560 alınız. 100 TL'ye kadar Xeon E5450 alıp işlemciyi güncelleyiniz. Bunun için modlu BIOS güncellemesi gerekebilir. 2 GB DDR2 ramden 2 tane daha alınız, 40-50 TL eder. Bir incelemede izledim GT 1030 oyun videosu veya canlı yayın yapamıyormuş bunu dikkate alarak seçim yapınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    45 güne kadar ddr4 bir sistem toplayacağım i7 7700k işlemci alacağım hafta sonu 45 güne kadar anakart ve ramleride alacağım darboğaz sorunu ekran kartına zarar verirmi ? Bu şekil idare etsin beni PC lazım olduğu için aldım sistemi yenileyecegim icinde bu kartı aldım tekrar almamak icin

• Bir sıkıntı yaratmaz ama dediğim gibi 800 üstü verdiyseniz yazık olmuş. 700'e 1050Ti veya 1300 küsura 1060 (6 GB) bakabilirsiniz.

Yakın zamanda ıntel'in 8. nesil işlemcileri çıkacak. Ya onu bekleyiniz ya da ryzen 5 1600 işlemcili sistem toplayınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozcan

45 güne kadar ddr4 bir sistem toplayacağım i7 7700k işlemci alacağım hafta sonu 45 güne kadar anakart ve ramleride alacağım darboğaz sorunu ekran kartına zarar verirmi ? Bu şekil idare etsin beni PC lazım olduğu için aldım sistemi yenileyecegim icinde bu kartı aldım tekrar almamak icin

o işlemciye 7700k fazla, ryzen 1600 almak varken 7700k almak da mantıklı değil bence bu günlerde.

fazla para harcamadan güncelleme istiyorsan çinden xeon e5450 alıp sistemine takabilirsin, o zaman darboğaz falan kalmayacaktır. Sistemin de yeterince güçlü olacaktır.
  • quote:

Şu anda İntel toplamak mantıklı değil, Coffee Lake'lerin çıkışı (ve büyük ihtimalle batışı) nı gördükten sonra İntel veya AMD mi diye karar kılın fakat şimdi toplamak istiyorsanız AMD'den şaşmayın.
  • Arkadaşlar güncel sistemin yukarıdaki gibi dediklerimiz mantıklı geliyor bana ama Intel daha cazip geliyor nedense AMD yi tavsiye etmiyorlar.

MSI Z77 anakart ve i7 3. Nesil bir işlemci toplasam 16 GB DDR3 ram koysam beni kurtarır mı.

İkinci el aldığım bu 3 parca sisteme uyarmı yada sizin tavsiye ettiğiniz 1000 TL ye kadar ikinci el işlemci anakart ve ram nelerdir. 3 parca için 1000 TL yeter sanırım.

Tamamen sizin onerilerinizle devam edicem.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    700 liraya 2gb 1050 gördüm hocam yanlışlık olmasın 740 TL 1050 2gb benim aldığım 1050ti gaming 4gb (aynısının oc versiyonuda var 50tl daha ucuz ben 875 e aldım)

• quote:

700 liraya 2gb 1050 gördüm hocam yanlışlık olmasın 740 TL 1050 2gb benim aldığım 1050ti gaming 4gb (aynısının oc versiyonuda var 50tl daha ucuz ben 875 e aldım)

Hocam bakın, paranızı çöpe atmak istiyorsanız İntel alın kimse sizi durdurmuyo, fakat biz paranızı çöpe atmanızı engellemeye çalışıyoruz, bütçenizi verin güzel bir Ryzen sistem toplayalım size.
  • 100 tl ye ryzen sıfır sistem toplayın bu saatten sonra lga 1150 ye yatırım yapılmaz alin bi r3 1200 b350 keyfinize bakın gtx 1050 ti ile rahatlıkla kullanırsınız darboğaz in d si olmaz, lga 1150 de garantisiz eski parçalara ayni parayı vereceksiniz o yuzden ryzen

• quote:

Arkadaşlar güncel sistemin yukarıdaki gibi dediklerimiz mantıklı geliyor bana ama Intel daha cazip geliyor nedense AMD yi tavsiye etmiyorlar.

MSI Z77 anakart ve i7 3. Nesil bir işlemci toplasam 16 GB DDR3 ram koysam beni kurtarır mı.

İkinci el aldığım bu 3 parca sisteme uyarmı yada sizin tavsiye ettiğiniz 1000 TL ye kadar ikinci el işlemci anakart ve ram nelerdir. 3 parca için 1000 TL yeter sanırım.

Tamamen sizin onerilerinizle devam edicem.

Kim amdyi tavsiye etmiyor? Biz ediyoruz işte, donanım sitelerinin hepsi ryzen tavsiye ediyor şu anda.

• quote:

1050 ile 1050ti aynı gpu değil. 1050ti üst modeldir.

• ryzen hakkındaki fikirleriniz gayet güzel ufak çaplı bir araştırma yaptıktan sonra ryzen almaya karar verdim b350 anakart ile 8gb ram bütçemi fazla zorlamaz çok güzel olucak.Peki mevcut calibre 500 watt güç kaynağım bu sisteme yetermi yoksa psu da mı alacagım yeni ?
  • ozgurozcan kullanıcısına yanıt
    seasonic s12 620w güç kaynağı yada benim aldığım corsair cx 650m 650w olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.