Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi Acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar herkese aşağıda belirttiğim sistem için nasıl bir ekran kartı almalıyım? Kullanmakta olduğum ekran kartım geçen gün yandı 200 TL yi geçmeyecek bir kart almak istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Asus P5Q Pro Anakart
    6 GB Kingston HyperX Ram
    Core 2 2.66 Ghz işlemci
    Windows 7 Ultimate 64 Bit işletim sistemi
    PSU 390 Watt CoolerMaster

Yanan ekran kartım Ati HD 4850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Professional -- 11 Haziran 2013; 13:21:04 >

• ikinci el bi gtx 460 veya 6850 sizi ziyadesi ile memnun efecektir ikisinde ikinci eli 160/200 arasi karta gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama psu sikinti olabilir dikkat etmemisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el kısmına güvenemiyorum bilgi işlemciyim elime düşse ikinci el temiz kaçırmam ama yok geneli tamir görmüş kartlar var hep :((
  • psunda sorun cikarmayacak su karti tavsiye ederim.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=97126
  • yanan kartım 128 bit zaten o yüzden 128 bit almak istemiyorum almışken biraz daha götürmesini istiyorum kartın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Professional

yanan kartım 128 bit zaten o yüzden 128 bit almak istemiyorum almışken biraz daha götürmesini istiyorum kartın.

yanan kartin 256 bit 4850.bitle alakasi yok gpu gucu onemli.o guc kaynagina cok guclu kart alamazsin.
  • quote:

yanan kartım 128 bit zaten o yüzden 128 bit almak istemiyorum almışken biraz daha götürmesini istiyorum kartın.

hocam ekran kartınız yanması 128 bitle alakalı degildir yeri geliyor 256 bit 384 bit 512 bit ekran kartıda yanıyor bana göre 40 daha ekleyip sapphire 7770 almanızdır
    vatanın yüzde 25 indirimleri hafta sonu oulyor onun için hafta sonu alın

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter342

quote:

hocam ekran kartınız yanması 128 bitle alakalı degildir yeri geliyor 256 bit 384 bit 512 bit ekran kartıda yanıyor bana göre 40 daha ekleyip sapphire 7770 almanızdır

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

hem power hemde işlemcisi yetmez bu karta.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: dexter342

quote:

hem power hemde işlemcisi yetmez bu karta.

haklısınız hocam işlemciyi gözden kaçırmışım bi anlık i5 gördüm baktığım bir başka konuda i5 çok geçiyordu aklımda kalmış uyardığınız için sağ olun

• Sanırım iyi bir kart için makinayı tamamen elden geçirmek lazım kaldırıp çöpe atacam en sonun da :)) Cevaplar için teşekkür ederim çok çok sağolun
    ikinci el HD 6850 bir kart alıcam en kötü biraz daha idare etsin en azından kendime bir tane Workstation almanın zamanı geldi :)
  • quote:

Sanırım iyi bir kart için makinayı tamamen elden geçirmek lazım kaldırıp çöpe atacam en sonun da :)) Cevaplar için teşekkür ederim çok çok sağolun
    ikinci el HD 6850 bir kart alıcam en kötü biraz daha idare etsin en azından kendime bir tane Workstation almanın zamanı geldi :)

lafimi dinle 7750 al.islemcin ve psu 6850 icin yeterli degil basina dert alma oyunlarda reset ve fps dusmesi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Sanırım iyi bir kart için makinayı tamamen elden geçirmek lazım kaldırıp çöpe atacam en sonun da :)) Cevaplar için teşekkür ederim çok çok sağolun

lafimi dinle 7750 al.islemcin ve psu 6850 icin yeterli degil basina dert alma oyunlarda reset ve fps dusmesi gibi.

Teşekkür ederim tavsiyen için sağol iyi bir araştırma sonucu en uygun fiyata alırım sanırım 7750 alıcam bu gidişle tekrar tekrar teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Teşekkür ederim tavsiyen için sağol iyi bir araştırma sonucu en uygun fiyata alırım sanırım 7750 alıcam bu gidişle tekrar tekrar teşekkür ederim

rica ederim memnun kalacagini dusunuyorum.yarin oglen gibi vatan haftasonu indirimi baslar bu kart 182 liraya dusecek dusunebilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.