Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Arkadaşlar i7 6700k işlemcim ve msi z170a gaming pro carbon anakartım var. 700w power suply kullanıyorum. Mevcut ekran kartım sapphire r9 380 nitro 4 gb 256 bit versiyonu. Ekran kartım kötü mü değil ama 4gb 256 bit bir ekran kartına göre istediğim randımanı alamıyorum. Özellikle fps oyunları cs go, gta 5, ark gibi oyunlar oynuyorum ve açıkcası beni tatmin etmiyor. Fps olarak 2 gb gtx kartlarla arasında az biraz fark olmasıda beni biraz soğuttu.

En öncelikli amacım fps arttırmak.

Aklımdaki bütçe maksimum 1300 ancak ve ancak 1300 ü çok çok değeceğine inanırsam 1500 e çıkarırım dahada çıkamam. Gönlümden geçen ve beni zora sokmayacak rakam 1300 tl. Bana bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi ekran kartını markasıyla söylerseniz çok sevinirim.

Birde rx 480 serisiyle gtx 1060 ı kıyaslayacak olsanız hangisini alırsınız? Yardımcı olursanız çok memnun olurum aşırı kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Öğrenci adamım 1000 tl kredi kartından üstünü nakit ödeyeceğim ondan amazona bakamıyorum hocam. 1000 tlye kadar amazondan güzel bir kart bulabilsem düşünürdüm ama 1000 tlyi çıkamıyorum durum böyle olunca. Birde biraz alakasız ama daha önce alışveriş yapmadığım için bilgi sahibi değilim amazonda taksit imkanımız oluyor mu

• Yurtdışına taksit BDDK kararıyla kaldırıldı.

Eğer 1000 lirayı bir şekilde nakite çevirebilirseniz ininal kart ile alabilirsiniz. Bu fiyata kaçırılmayacak bir kart.

Türkiyeden ise rx 480 tavsiye ediyorum.http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ms%C4%B1-amd-radeon-rx-480-8gb-256bit-gddr5-dx12-pc%C4%B1-e-3-0-ekran-kart%C4%B1-rx-480-8g-1167236.html?gclid=CJ79jPOF0NACFda4GwodYvUPzQ

• Yani zor duruyor o işlem. Taksitle alsam daha az yorulurum. Keşke dediğiniz gibi 1500 ü nakit olarak kullanabilsem 1070 gibi bir ekran kartı alıp o kafa rahatlığını bende yaşamak istersim ama her türlü türkiyeden almaya mecburum gibi bir durum oldu. 480 için msi mi öneriyorsunuz yoksa temsili mi attınız. Bende açıkcası sapphire e bulaşmak istemiyorum msi ve asus arasında kararsızlık yaşıyorum.

• RectaiN kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar kullandığım tüm kartlar msi olduğu için önerdim. Pm atıyorum size.
  • Bir kısmını karttan bir kısmını nakit alacağım için mecburen elden alabileceğim mağazalara yönelicem fiyatta vatana mediamarkta göre çok uygun ama yapıcak birşeyim yok

• RectaiN kullanıcısına yanıt
    Freesync monitorun varsa rx480 yoksa gtx 1060 almak daha mantikli olucaktir hemde 1300 tlyi gecmemis olursn.

• Monitörüm freesync. O zaman rx480 e yönelmek genel anlamda daha mantıklı görünüyor

• http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx480-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

freesync de güzel bir donus alırsınız ancak tercih sizin ben olsam bunu secerdim
  • ayrıca su an civilization VI kampanyası var vatanda rx480 alana kod veriollaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.