Bildirim
Ekran kartı tavsiyesi max 150 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ikinci el 4850 veya 4870 düşünmez misin? -
walla dostum çok anlamıyorum bu işlerden ama bilmemki iyi olurmu? -
bence düşün bu yazdıgın kartlardan cok cok daha performanslıdır. 120-140 TL arası 4850, 160-200 TL arası da 4870 bulursun. forumun ikinci el ekran kartları bölümüne bak -
sağlıklı olurmu peki dostum?aslında aşırı bir performans beklediğim yok yani nfs hot pursuit,sniper ghost warrior,cod serisi falan çalıştırsın yeter yani...aslında üstündeki kart hepsini çalıştırdı ama kastı donmalar var yani ultra bir performans beklemiyorum...yani 2. el nekadar sağlam olur?bi sıkıntı falan çıkarsa? -
ikinci el senin bilecegin iş ben sadece 4850 almanı tavsiye ederim, bu fiyatada ikinci el olabiliyor, ama sıfır alacaksan 5570 in GDDR5 modellerine bakabilirsin.. -
8800gt-9800gt-4850 aşşasını alma 2.el de zaten 1.el bu fiyata alıcağın kartlar cok sönük kalır paran boşa gider -
anlamadım şimdi dostum 8800gt ya da 9800gt alınırmı? -
2. elden garantisi devam eden bi kart alırsan sıkıntı yaşamazsın , 3 sene kullanılmış garantisi bitmiş bi karta para bağlamak çokta sağlıklı olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: musti_42v
sağlıklı olurmu peki dostum?aslında aşırı bir performans beklediğim yok yani nfs hot pursuit,sniper ghost warrior,cod serisi falan çalıştırsın yeter yani...aslında üstündeki kart hepsini çalıştırdı ama kastı donmalar var yani ultra bir performans beklemiyorum...yani 2. el nekadar sağlam olur?bi sıkıntı falan çıkarsa?
-
anladım dostum 2. el daha önce forumdan hiç alışverşim olmadı nasıl işliyo güvenlimi bilmiyorum açıkçası? -
referansları olan güvenilir satıcı arkadaşlar var,pazarlığını yapıyorsun anlaşırsan sen parayı yolluyosun satıcıda kargoyu yolluyor.tabi yaşadığın şehirden bi satıcı bulursan senin için daha iyi olur hem kargo parası vermezsin hemde için rahat olur kartını alır parasını verirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: musti_42v
anlamadım şimdi dostum 8800gt ya da 9800gt alınırmı?
0 150tl ye alacağın kartlar giriş seviyesi kartlar ama 2.elden dediğimiz kartları alırsan orta-üst oynarsın oyunların çoğunu -
bence hd serisi -
yada alınık ilanı açıp satıcıların gelmesini bekleyebilirsin bulundugun şehri belirt aynı şehirdeysen kartı deneyerekte alabilirsin.. bu sisteme HD4850 - 9800 GT den aşagı kart alma, sakın bu kartların sıfırını da alayım deme parana yazık olur -
9800 GT YADA 9800 GTX + SENİN İŞİNİ GÖRÜR TAVSİYE EDERİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X