Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi (max350tl) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: Assising

quote:

İkinci elden bir tane garantili 7870 ya da 7870xt vs. bul bence. Ben i5 2400 kullanıyorum iki makinada hem 7870 xt hemde 7970 oc kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde.

kasayı görmediniz galiba onlar sığmaz diye düşünüyorum ben

Kusura bakma görmedim cidden.. 650ti boost o zaman cidden en iyi seçim gibi.

anlatamadık arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

quote:

quote:

İkinci elden bir tane garantili 7870 ya da 7870xt vs. bul bence. Ben i5 2400 kullanıyorum iki makinada hem 7870 xt hemde 7970 oc kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde.

anlatamadık arkadaşa

Malesef PSU ve ekran kartı için olan bütçemi aşıyor psu almıyorum bu kartı alırsam. bende 650ti boost almak çok istiyorum ama babadan ekran kartı için para istemek biraz ayıp oluyo :D
    o yüzden alternatif seçenekler için bu konuyu açtım.

7770hd veya asus 550ti hakkında ne düşünüyorsunuz yada yaklaşık bu fiyatlara önerebileceğiniz kartlar varmı?(650ti boost hariç )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

quote:

quote:

quote:

anlatamadık arkadaşa

Malesef PSU ve ekran kartı için olan bütçemi aşıyor psu almıyorum bu kartı alırsam. bende 650ti boost almak çok istiyorum ama babadan ekran kartı için para istemek biraz ayıp oluyo :D
    o yüzden alternatif seçenekler için bu konuyu açtım.

7770hd veya asus 550ti hakkında ne düşünüyorsunuz yada yaklaşık bu fiyatlara önerebileceğiniz kartlar varmı?(650ti boost hariç )

valla ben amd olarak hiçbir modeli önermem 550ti bu saatten sonra alınacak kart değil madem öyle biraz daha bekleyin almışken işe yarayacak birazda olsa ileriye yönelik olabilecek birşey alın.

• Bi shappire 7770 alıp deneyin mesela bendeki asus 7770 dalgalanma yapmadı vgada hem kasayada sığar beklentilerinizi karşılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Bi shappire 7770 alıp deneyin mesela bendeki asus 7770 dalgalanma yapmadı vgada hem kasayada sığar beklentilerinizi karşılar

PSU yeterlimidir sizce 7770 için?
    değilse tavsiyeleriniz varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Bi shappire 7770 alıp deneyin mesela bendeki asus 7770 dalgalanma yapmadı vgada hem kasayada sığar beklentilerinizi karşılar

PSU yeterlimidir sizce 7770 için?
    değilse tavsiyeleriniz varmı?

Yetmez, ucuz yollu olarak şunu öneririm:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Güç%20Kaynağı/fsp-fsp500-60hcn-fsp500-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64773

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle 7850 almalısın hatta biraz daha ekleyebilirsin 2gb O.C olanını al
  • ben hd7850 1gb almıştım monitorde cok feci dalgalanma yapti cok feci monitorun vga ise hic bulasma kisa zamanda monitor almiycaksan tavsiye etmem gidip hd7850 verip asus gtx 650 ti boost aldim performansı ayni kart kalitesi olarakda daha kalite 401 tlye aldim hd7850 353 civari bence 50 tle fazla verip 300 liraya monitor almaktansa boost almak daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.