Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evey beyler şu an kullandığım kart msi 7850 twinfroz 2gb lık ekran kartı ekran kartımı bir arkadaşa vericem bende yeni bir ekran kartı alıcam ama baya kararsızım aklımda birkaçtane kart var sizinde nacizane fikirlerinizi almak istedim fiyat olarak 1000 tl belki 100 yada 200 tl aşabilirim bütçemi aklımdaki kartlar GİGABYTE GTX650Tİ BOOST O.C 2GB 192BİT SLİ olarak kullanmayı düşünüyorum fiyat 900 lira civarında ,ASUS GTX660 DIRECTCU II GDDR5 2GB 192BIT SLİ olarak düşünüyorum fiyat 1000 tl civarında ,SAPPHIRE HD7870XT (TAHİTİ)GDDR5 2GB 256BIT crossfire olarak düşünüyorum fiyat 1150 civarında birşey ,ZOTAC GTX680 AMP GDDR5 2GB 256BIT 1250 tl civarında aklımda olan kartlar bunlar yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum bu hafta sonu alıcam kart yada kartları.

• 2 tane 7870 xt.
  • 7870 XT 7930 gibi bir şey olmuş performans 7950 ye yakın yeni bir kart olduğu için pek cf testi yok o yüzden biraz şüpheliyim tahminin gtx670 ile gtx 680 arasında bir şey olur gibi geliyor
  • Hocam az daha bekleyin Nvidia'nın 7.ci nesil ekran kartlarını.

Ekran kartı fiyatları düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

Hocam az daha bekleyin Nvidia'nın 7.ci nesil ekran kartlarını.

Ekran kartı fiyatları düşer.

Valla keşke 2 3 ay sonra çıkacak olsa ama daha resmi bir açıklama bile yok benim bildiğim 2014 yılında çıkacak diye konuşuluyor hadi bilemedin 6 ay sonra açıklasalar bile türkiye gel falan diyene kadar ben parayı yer bitiririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.