Tyt Th-9800 + Programlama Kablosu+ Quad Anten+ Araç Braketi ( Telsiz )
Cihazı yurt dışından sipariş etmiştim. Fotoğrafta görünen miktarın üstüne vergi vs ödeyerek uzun bir süre bekledikten sonra ancak teslim alabilmiştim. Anten kurma ile ilgili müsade verilmediğinden cihazı ev içinde birkaç kez kullanıp kaldırdım. İçinde amatör kanallar kayıtlıdır. Kutu ve içeriği herşeyi ile eksiksizdir. Yanında görünen orijinal anten ve araç montaj kitiyle satın almıştım. Telsiz ile birlikte satıştadır. Lütfen ayrı satış için ricada bulunmayınız. Ürün sıfırdan farksızdır. Elden teslim edilir. Amatör olmayana satılmaz. Lisans ibrazı talep edilecektir. Kar amacı gütmüyorum arkadaşlar kurcalanmamış sıfırdan farksız bir cihaz ile ilgilenmek isteyen varsa lütfen mesaj yoluyla iletişim kuralım.
Fiyat : 2750 TL
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mini Ultra Hafif Katlanır Bisiklet
Yurt dışı ithal üründür. Aliexpress de benzerleri mevcuttur. Neredeyse hiç kullanılmamıştır. Max 85kg taşır. Hafif bakım gereklidir.
Fiyat: 1000 TL
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asus Amd Radeon Rx 6700 Xd
Ürün sıfır kapalı kutudur. Amazon japonyadan geldi. SIFIR KAPALI KUTU üründür. Geliş fiyatının altında satıyorum ihtiyacım kalmadı. Msi 3090 a geçtim. Ürün garantisizdir. Ancak sıfır kapalı kutudur. Bandrollüdür.
Fiyat : 8500 TL Pazarlık KESİNLİKLE Düşünmüyorum TEKLİF ETMEYİNİZ. Aşırı ısrarcı arkadaşlar için özellikle yazdım.
Acer Chromebook 314 Pure Silver
Lütfen ürünü araştırmadan mesaj atmayınız !!! İşletim sistemi windows değildir !!! Ürün amazon üzerinden satın alınmıştır. Bu sebeple fatura sahibi hariç garanti talebinde bulunulamıyor. Bir sorun yaşarsanız yardımcı olmaya çalışacağım. Ürün SIFIR KAPALI KUTU üründür.
Fiyat : 4000 TL
Ürün özellikleri: gri
Brand Acer
Manufacturer Acer
Series Acer Chromebook 14
Product Dimensions 1.97 x 32.54 x 23.2 cm; 2.28 Kilograms
Item model number NX.HPYEG.006
Color Silver/black
Form Factor Chromebook
Standing screen display size 14 Inches
Processor Brand Intel
Processor Type Celeron N
Processor Speed 1.1 GHz
Processor Count 2
RAM Size 4
Memory Technology LPDDR4
Computer Memory Type DDR4 SDRAM
Maximum Memory Supported 4 GB
Hard Drive Size 64 GB
Hard Disk Description Eingebettete MultiMedia-Karte
Graphics Chipset Brand Intel
Graphics Card Description Integriert
Graphics RAM Type Shared
Graphics Card Interface Integrated
Connectivity Type WLAN
Wireless Type Bluetooth
Number of USB 3.0 Ports 2
Wattage 45 watts
Optical Drive Type Kein optisches Laufwerk
Operating System Chrome OS
Brüder Mannesmann 155-tig Alet kutusu ve içeriği
Almanya'dan ithal SIFIR KUTUSUNDA alet çantası ve aletleri. 5. Sınıf mal değildir lütfen ürünü araştırınız. Kapalı kutu olduğu için fotoğraflarlar temsilidir. Stok 1 adettir. Ürün avadanlık olarak geçer. Araçta taşımaya uygun boyutlarda ve ağırlıktadır. Sanayici arkadaşlar gelip bakmasınlar. Seyyar ufak güzel bir takımdır. Lütfen aşağıdan ebatları ve özelliklerini inceleyiniz. Bir bakalımcı arkadaşlar lütfen mesaj yazmasın ürünün kutusunu açıp gösteremem arkadaşlar sıfır ürün. Ürünü araştırmadan mesaj atmayınız !!!
Fiyat : 1800 TL
Nintendo Switch Lite - Coral
Ürün amazon üzerinden satın alınmıştır. Bu sebeple fatura sahibi hariç garanti talebinde bulunulamıyor. Ürün kullanılmamış sıfır üründür. Bir sorun yaşamanız durumunda garanti için yardımcı olmaya çalışacağız.
Fiyat : 2000 TL
Nintendo Switch Mario Lisanslı El Çantası
Ürün lisanslıdır. Avrupadan ithal edildi. Kullanılmadı. Amazon üzerinden satın alınmıştı.
Fİyat : 175 TL
Airpods 2 Karbon Fiber Kılıf
Kutusunda kusursuz. Orijinal karbon fiber.
Fiyat : 160 TL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.