Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPad Air 5. Nesil // Apple Pencil (USB-C) // Kılıf // Klavye + Mouse // Satın Al 1 Ağustos 2024 15:13 1 1 iPad Air 5. Nesil // Apple Pencil (USB-C) // Kılıf // Klavye + Mouse // Gürgençler Piazza şubesinden 29.02.2024 tarihde alınmış olup 05.03.2026 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.Apple Pencil(USB-C) ise 03.04.2024 tarihinde alındı. Garantisi 03.04.2026 tarihine kadar devam etmektedir.Tabletimi aldığım günden itibaren kılıfı ile kullandım. Kozmetik olarak çok iyi durumdadır.Günlük ihtiyaçlar için kullanıldı. Oyun vb. performans gerektiren işlemler için kullanılmamıştır.Macbook aldığım için son birkaç aydır kullanmıyorum. Bu yüzden satıyorum. Herhangi bir problemi yoktur. Kutu ve faturaları ile teslim edilecektir.Önceliğim elden satıştır. Böylece dilediğinz gibi inceleyebilirsiniz. Hem alıcı hem satıcı için daha güvenilir olacağını düşüncesindeyim.HP Bluetooth Klavye ve Mouse ile verilecektir.Fiyatta makul seviyede pazarlık payı vardır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mart 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad Air 6. Nesil // Apple Pencil Pro // Kılıf // KAPALI KUTU // iPad Air 5. Nesil // Apple Pencil (USB-C) // Kılıf // Klavye + Mouse // [SATILDI] Playstation 5 Disk Versiyon // Sony Eurasia Garantili // CFI-1216A // [SATILDI] -SIFIR- Meta Quest 2 128 GB
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad Air 6. Nesil // Apple Pencil Pro // Kılıf // KAPALI KUTU // iPad Air 5. Nesil // Apple Pencil (USB-C) // Kılıf // Klavye + Mouse // [SATILDI] Playstation 5 Disk Versiyon // Sony Eurasia Garantili // CFI-1216A // [SATILDI] -SIFIR- Meta Quest 2 128 GB